گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن

تاکید رهبران چین و کره شمالی بر گسترش همکاری‌ها

سران چین و کره شمالی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد آغاز روابط دیپلماتیک بر توسعه مناسبات پکن - پیونگ یانگ تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 06
کد خبر: ۲۵۹۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، سران چین و کره شمالی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد آغاز روابط دیپلماتیک میان دو کشور با ارسال پیام‌هایی به یکدیگر بر توسعه مناسبات پکن - پیونگ یانگ تاکید کردند.

 

به گزارش  رویترز، شی جین پینگ رئیس جمهور چین یکشنبه در پیامی به کیم جونگ اون رهبر کره شمالی نوشت: من اهمیت زیادی برای توسعه روابط چین و جمهوری دموکراتیک خلق کره قائلم. ما مشترکا روابط دو کشور را عمیقا توسعه بخشیده‌ایم و از طریق جلسات و نامه‌ها و پیام‌های شخصی در سال‌های ایخر مناسبات نزدیکی با شما برقرار کرده‌ام.

 

شی جین پینگ تاکید کرد که چین آماده است به «نوشتن فصل جدیدی» از روابط از طریق تقویت ارتباطات و همکاری‌ها ادامه دهد.

 

کیم نیز یکشنبه در پیام خود به شی وعده داد «روابط و همکاری‌های دوستانه میان دو کشور به اقتضای دوره جدید توسعه ببخشد.»

 

چین بزرگترین شریک تجاری کره شمالی است و پکن در طول جنگ کره از سال ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ از پیونگ یانگ حمایت کرد.این در حالی است که کره شمالی با روسیه نیز روابط نزدیک‌تری برقرار کرده است و سال جاری دو کشور پیمانی راهبردی امضا کردند.

 

تقویت روابط پیونگ یانگ با مسکو و پکن در حالی است که تنش‌های کره شمالی با کره جنوبی و آمریکا و متحدان آنها در منطقه ادامه دارد.کیم هفته گذشته در بحبوحه این تنش‌ها هشدار داد: اگر دشمن از نیرو‌های مسلح خود برای نقض حاکمیت جمهوری دموکراتیک خلق کره استفاده کند، کشور ما بدون هیچ تعللی از همه نیرو‌های تهاجمی از جمله سلاح‌های هسته‌ای را به کار خواهد گرفت.

 

وی همچنین از اظهارات «یون سوک یئول» رئیس جمهور کره جنوبی درباره کره شمالی انتقاد کرد. یون سه‌شنبه درباره استفاده کره شمالی از سلاح هسته‌ای هشدار داد و گفت که پیونگ یانگ با «پاسخ قاطع و کوبنده ارتش ما و آمریکا مواجه خواهد شد؛ و آن روز، روز پایان رژیم کره شمالی است.»

 

کیم در واکنش به یون گفت که این اظهارات نشان می‌دهد که کدام طرف در حال نابود کردن صلح و امنیت منطقه‌ای است. یون «در دروازه‌های کشوری که دارای سلاح‌های هسته‌ای است، درباره زور نظامی کوبنده خود لاف‌زنی کرد.»/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار