هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور لغو نمی‌شود

تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور لغو نمی‌شود دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اصلاحاتی در دستور جلسه شورا قرار گرفته است اما تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور لغو نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 06
کد خبر: ۲۵۹۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جمع خبرنگاران گفت: درباره مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، تحقیق میدانی انجام دادیم و بسیاری از دانش‌آموزان راضی هستند.

 

وی با بیان این که دانش آموزان معتقدند که با مصوبه جدید شورا تازه کتاب را می‌خوانند و با معلمان ارتباط برقرار می‌کنند؛ افزود: من گزارش خبرنگاران را به عنوان دبیر شورا اصلا قبول ندارم این به معنای این است که آزمون نهایی و مصوبه شورا را نباید اصلاحات انجام دهیم.  

 

وی با بیان این که مرکز پژوهش‌های مجلس، جهاد دانشگاهی تحقیقات میدانی انجام داده‌اند؛ افزود: یک تحقیقی با کمک آموزش و پرورش برای خانواده‌ها انجام می‌دهیم تا مجموع آرا و انظار را ببینیم و اگر لازم است اصلاحیه انجام دهیم. 

 

او با بیان این که اصلاحاتی قرار است دستور جلسه شورا باشد بخشی از اصلاحات ممکن است در مصوبه صورت گیرد اما تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور لغو نمی‌شود؛ افزود: تأثیر قطعی سوابق تحصیلی ممکن است در بعضی پایه‌ها اصلاحاتی صورت گیرد. اما اصل مصوبه قطعی است و تغییر نمی‌کند.

 

او ادامه داد: مصوبه لغو سوابق تحصیلی و کنکور از شورا است و فقط اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند مصوبه را تغییر دهند. 

 

وی ادامه داد:یکی از دغدغه‌های به جایی که المپیادی‌ها ‌دارند مسئله امتحانات نهایی و المپیاد است. جلسات متعددی با المپیادی‌ها برگزار و مجموع نظرات جمع‌آوری شده در همین خصوص  به جمع بندی مدبرانه‌ای رسیدیم که درباره آن نمی‌توان صحبت کرد. ولی قطعا در اصلاح مصوبه، المپیادی ها را در نظر می‌گیریم. 

 

او در پاسخ به این سوال که آیا ترمیم نمره یکبار است و بیشتر می‌شود؟ افزود:  بستگی به وزارت آموزش و پرورش دارد. هر مصوبه‌ای در این باب داشته باشیم یک باری بر آموزش و پرورش اضافه کردیم. به هر حال  وزارت آموزش و پرورش مرجع تشخیص کارشناسی ما است.  تصمیم‌های ما چه قبل و چه بعدها حتما با نظارت و نظر کارشناسانه شورای عالی آموزش و پرورش و وزارت آموزش و پرورش است.

 

خسرو پناه تصریح کرد: هیأت مرکزی جذب مستقل برای دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفتیم تا یک مقدار  سرعت با تسهیل‌گری بیشتری انجام شود.  به هر حال فرایند جذب در وزارت علوم و وزارت بهداشت یک کار سنگینی است.  شبیه مصوبه ای که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای دانشگاه آزاد داشته برای دانشگاه فرهنگیان است.

 

او افزود: مصوبه استفاده از فارغ‌التحصیلان یا دانشجویان رشته‌هایی که مورد نیاز آموزش و پرورش از دانشگاه‌های دیگر است که مصوبه‌ای داشتیم. دو سه ترمی که بگذرانند از طریق گزینشی که دانشگاه فرهنگیان خواهد داشت و دوره های تربیت معلم بگذرانند جذب شوند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار