مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۷/۱۶

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۷/۱۶ قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۳۳ درصد کاهش به ۲۶۴۴ دلار و ۷۷ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 07
کد خبر: ۲۵۹۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه به خاطر بالا رفتن احتمال کاهش کمتر نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در ماه نوامبر به دنبال انتشار گزارش اشتغال این کشور کاهش یافته است. شرکت‌کنندگان بازار منتظر اطلاعات تورم آمریکا و اظهارات مقامات فدرال رزرو این کشور هستند تا سرنخ‌های بیشتری در مورد روند کاهش نرخ بهره به دست آورند.


قیمت هر اونس طلا امروز با 0.33 درصد کاهش به 2644 دلار و 77 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش 0.12 درصدی به 2664 دلار و 60 سنت رسیده است.


گزارش بهتر از حد انتظار اشتغال در آمریکا در ماه سپتامبر که در روز جمعه منتشر شد آب سردی بر انتظار کاهش قابل توجه نرخ بهره در اجلاس ماه آینده بود و ارزش دلار را بالا برد.

 

تاجران حالا 93.4 درصد احتمال می‌دهند فدرال رزرو نرخ بهره را تنها 25 درصد در ماه نوامبر پایین بیاورد و 28 درصد هم احتمال دارد کاهش نرخ بهره برابر با 50 واحد باشد.


طبق گفته تحلیلگران، مخاطرات ژئوپلیتیکی در خاورمیانه از طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن حمایت کرده و تقاضا برای آن را افزایش خواهد داد. به علاوه، بی‌ثباتی‌های مربوط به انتخابات آمریکا هم به نفع این فلز گرانبهاست.


طلا همواره بهترین سرمایه‌گذاری در فضای نرخ پایین بهره و در بحبوحه بی‌ثباتی‌های سیاسی و اقتصادی در نظر گرفته می‌شود.


شرکت‌کنندگان بازار این هفته به جزئیات اجلاس قبلی فدرال رزرو آمریکا و همچنین انتشار اطلاعات مربوط به شاخص قیمت مصرف‌کننده و تولیدکننده در این کشور تمرکز کرده‌اند. چندین نفر از مقامات بانک مرکزی آمریکا هم قرار است این هفته سخنرانی داشته باشند.


در خاورمیانه، رژیم صهیونیستی اهداف حزب الله در لبنان و نوار غزه را در روز یکشنبه در آستانه سالگرد حمله هفتم اکتبر حماس بمباران کرده است. وزیر دفاع این رژیم اعلام کرده گزینه‌های متعددی برای تلافی حمله هفته گذشته ایران در اختیار دارد.


در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.20 درصد کاهش به 32 دلار و 33 سنت رسید و پلاتین با یک کاهش 0.49 درصدی 987 دلار و 71 سنت معامله می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار