تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

توزیع گوشت و کالاهای اساسی در میادین میوه‌و‌تره‌بار

توزیع گوشت و کالاهای اساسی در میادین میوه‌و‌تره‌بار مدیرعامل سازمان میادین میوه‌و‌تره‌بار با بیان اینکه به هیچ عنوان محدویتی برای عرضه محصولات در میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران وجود ندارد، گفت: گوشت گوساله و گوسفندی در بازارها وجود دارد و پس از نوسانات قیمتی اخیر، عرضه به حالت عادی برگشته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 07
کد خبر: ۲۵۹۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی بختیاری‌زاده؛ مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، در حاشیه بازدید از میادین میوه و تره‌بار به خبرنگاران اظهار کرد: هدف از این بازدید آگاهی از وضعیت عرضه اقلام اساسی و مایحتاج شهروندان تهرانی بوده است.

 

وی تأکید کرد که قفسه‌های فروشگاه‌ها و میادین مملو از اقلام مورد نیاز مردم است و خرید روزانه به‌طور عادی و بدون اضطراب انجام می‌شود.

 

بختیاری‌زاده همچنین به تلاش برخی معاندین برای مخدوش کردن تصویر عرضه مایحتاج عمومی اشاره کرد و اعلام کرد که این تلاش‌ها ناکام مانده است. او اطمینان داد که هم فروشگاه‌ها و هم انبارها به اندازه کافی اقلام مورد نیاز را در اختیار دارند.

 

وی در خصوص سامانه شهرزاد بیان کرد: این سامانه در تمام نقاط تهران فعال است و در حال رفع مشکلات موجود برای تسهیل خرید شهروندان است. همچنین درباره عرضه گوشت تنظیم بازار، او اعلام کرد که گوشت گوساله و گوسفندی به وفور در بازارها وجود دارد و پس از نوسانات قیمتی اخیر، عرضه به حالت عادی برگشته است.

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار به روند توسعه بازارها نیز اشاره کرد و گفت: طبق وعده قبلی، هر ماه یک بازار جدید افتتاح خواهد شد. او به افتتاح بازار میوه و تره‌باری در منطقه 22 در مهرماه اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که این چرخه توسعه ادامه یابد.

 

بختیاری‌زاده بر اهمیت تعامل شهرداری‌های مناطق برای تأمین زمین و احداث بازارهای جدید تأکید کرد و افزود: با وجود محدودیت‌ها، تلاش خواهیم کرد تا در هر محله‌ای که امکان تأمین زمین فراهم شود، نسبت به احداث بازار اقدام کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار