عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند

نحوه شهادت سید حسن نصرالله از زبان مقام حزب‌الله

نحوه شهادت سید حسن نصرالله از زبان مقام حزب‌الله یکی از رهبران حزب الله لبنان به تشریح نحوه شهادت دبیرکل فقید حزب الله لبنان و زمان تشییع پیکر وی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 07
کد خبر: ۲۵۹۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر. محمود قماطی از رهبران حزب الله لبنان در گفت و گو با خبرگزاری رویترز جزئیات جدیدی از نحوه شهادت حسن نصرالله دبیر کل فقید حزب الله لبنان را فاش کرده و گفت که وی در نتیجه استنشاق گازهای سمی ناشی از موشک‌های شلیک شده توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است.

 

وی ادامه داد که یکی از کارمندان دفاع مدنی اصرار داشت که به محلی که نصرالله در آن محبوس بود برود، او وقتی به پیکر شهید نصرالله رسید، ماسک خود را برداشت و به صورت دبیرکل حزب الله لبنان زد تا شاید بتواند او را نجات دهد، اما خود وی نیز در کنار نصرالله به شهادت رسید.

 

قماطی دلیل تأخیر در تشییع پیکر شهید نصرالله را شرایط جنگی و حملات وحشیانه موشکی رژیم صهیونیستی ابراز داشت و تاکید کرد که مراسم تشییع شایسته دبیرکل حزب الله در زمان مناسب و در ضاحیه جنوبی بیروت برگزار خواهد شد.

 

وی ادعاهای برخی رسانه‌های دشمن در خصوص اختلاف میان رهبران حزب الله را رد و بر همبستگی عناصر و فرماندهان حزب الله لبنان در شرایط کنونی تاکید کرد.

 

قماطی درباره جانشین سیدحسن نصرالله نیز گفت: حزب الله تا زمان انتخاب دبیر کل جدید به صورت شورایی اداره می‌شود. انتخاب دبیر کل جدید روندی زمان بر است.

 

وی خاطر نشان کرد: آنچه حائز اهمیت است این است که فرماندهی مشترک برقرار باشد. روش انتخاب دبیر کل جدید برای حزب الله زمان بر و نیازمند شرایط مناسب است. به همین دلیل ما اکنون در حال مدیریت شورایی جنبش هستیم./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار