بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

نحوه شهادت سید حسن نصرالله از زبان مقام حزب‌الله

نحوه شهادت سید حسن نصرالله از زبان مقام حزب‌الله یکی از رهبران حزب الله لبنان به تشریح نحوه شهادت دبیرکل فقید حزب الله لبنان و زمان تشییع پیکر وی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 07
کد خبر: ۲۵۹۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر. محمود قماطی از رهبران حزب الله لبنان در گفت و گو با خبرگزاری رویترز جزئیات جدیدی از نحوه شهادت حسن نصرالله دبیر کل فقید حزب الله لبنان را فاش کرده و گفت که وی در نتیجه استنشاق گازهای سمی ناشی از موشک‌های شلیک شده توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است.

 

وی ادامه داد که یکی از کارمندان دفاع مدنی اصرار داشت که به محلی که نصرالله در آن محبوس بود برود، او وقتی به پیکر شهید نصرالله رسید، ماسک خود را برداشت و به صورت دبیرکل حزب الله لبنان زد تا شاید بتواند او را نجات دهد، اما خود وی نیز در کنار نصرالله به شهادت رسید.

 

قماطی دلیل تأخیر در تشییع پیکر شهید نصرالله را شرایط جنگی و حملات وحشیانه موشکی رژیم صهیونیستی ابراز داشت و تاکید کرد که مراسم تشییع شایسته دبیرکل حزب الله در زمان مناسب و در ضاحیه جنوبی بیروت برگزار خواهد شد.

 

وی ادعاهای برخی رسانه‌های دشمن در خصوص اختلاف میان رهبران حزب الله را رد و بر همبستگی عناصر و فرماندهان حزب الله لبنان در شرایط کنونی تاکید کرد.

 

قماطی درباره جانشین سیدحسن نصرالله نیز گفت: حزب الله تا زمان انتخاب دبیر کل جدید به صورت شورایی اداره می‌شود. انتخاب دبیر کل جدید روندی زمان بر است.

 

وی خاطر نشان کرد: آنچه حائز اهمیت است این است که فرماندهی مشترک برقرار باشد. روش انتخاب دبیر کل جدید برای حزب الله زمان بر و نیازمند شرایط مناسب است. به همین دلیل ما اکنون در حال مدیریت شورایی جنبش هستیم./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار