رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

مقر موساد با رمز «لبیک یا نصرالله» موشک باران شد

مقر موساد با رمز «لبیک یا نصرالله» موشک باران شد حزب الله لبنان از موشکباران پایگاه گلیلوت، مقر موساد در حومه تل آویو خبر داد که طی آن، انفجارهای شدید در آن رخ داد و در قالب سلسه عملیاتی با نام «خیبر» و با رمز لبیک «یانصرالله» انجام شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، حزب الله در بیانیه‌ای اعلام کرد که یکی از مراکز موساد در تل آویو را با انبوهی از موشک با اسم رمز «لبیک یا نصرالله» در سلسله عملیاتی با نام «خیبر» هدف قرار داده است.

 

بر اساس آنچه اداره اطلاع رسانی مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد، در این عملیات از انبوهی موشک برای هدف قرار دادن واحد اطلاعاتی موساد استفاده شده است.

 

طبق این بیانیه، پایگاه گلیلوت متعلق به یگان اطلاعات نظامی ۸۲۰۰ ارتش رژیم صهیونیستی در حومه تل آویو هدف انبوهی از موشک‌ها قرار گرفت.

 

در این بیانیه آمده است که مقاومت اسلامی لبنان این حمله را در چارچوب سلسه عملیاتی با نام «خیبر» و در پاسخ به هدف قرار دادن غیرنظامیان و جنایت‌های این رژیم در غزه و لبنان و با اسم رمز لبیک یا نصرالله انجام داد.

 

این بیانیه ادامه داد که حزب الله آماده دفاع از لبنان و ملت مقاوم آن است و به تکلیف دینی خود در ایجاد بازدارندگی در برابر دشمن اشغالگر با قدرت ادامه خواهد داد.

 

در خبری مرتبط، حزب الله لبنان در بیانیه دیگری از هدف قرار دادن تجمع نظامیان دشمن در شهرک اشغالی شلومی با انبوهی از موشک خبر داد.

 

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه دیگری اعلام کرد که رزمندگان این جنبش در حمایت از مردم پایدار فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت سلحشور و شریف آن و نیز در دفاع از لبنان و مردم کشور و در واکنش به تجاوزات وحشیانه اسرائیل به شهرها و روستاها، بامداد امروز در ساعت ۱۲:۰۵ به وقت محلی تجمع نظامیان دشمن در پایگاه نظامی حانیتا را هدف انبوهی از موشک قرار دادند که طی آن تلفات و خسارت سنگینی به دشمن وارد شد.

 

همچنین مقاومت اسلامی لبنان در سومین بیانیه خود طی ساعات اخیر اعلام کردند که رزمندگان مقاومت بامداد امروز در ساعت ۱۲:۴۵ به وقت محلی تجمع نیروهای دشمن صهیونیستی را در اطراف پایگاه نظامی المرج با انبوهی از موشک هدف قرار داد و از اصابت مستقیم و تلفات جدی دشمن خبر داد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار