سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا الجزیره: تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان حل نشده باقی مانده عراقچی جمعه به پاکستان سفر می‌کند / دیدار با عاصم منیر و شهباز شریف در دستور کار

لاوروف: هیچ نشانه‌ای از نظامی‌سازی برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد

لاوروف: هیچ نشانه‌ای از نظامی‌سازی برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد لاوروف با اشاره به برخی گمانه زنی‌ها درباره حوادث لرزه‌ای در ایران در پنج اکتبر مبنی بر اینکه احتمالا، این لرزه‌ها ناشی از آزمایش‌های هسته‌ای بوده است، گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فعالیت‌های هسته‌ای ایران را کنترل می‌کند، هیچ نشانه‌ای از نظامی‌سازی آن وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 11
کد خبر: ۲۵۹۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه روسیه عملی کردن تهدید‌ها علیه تاسیسات هسته‌ای ایران را "اقدام تحریک‌آمیزی جدی" دانسته و گفت که هیچ نشانه‌ای از فعالیت‌های نظامی در برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه گفت که اجرایی کردن تهدید‌ها علیه تاسیسات برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران یک اقدام تحریک‌آمیز جدی محسوب خواهد شد.

اظهارات لاوروف در پی این مطرح می‌شود که گمانه‌زنی‌هایی در برخی رسانه‌ها درباره حمله رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران در تلافی عملیات «وعده صادق ۲» از سوی ایران علیه اراضی اشغالی مطرح شده است.

روزنامه نیویورک‌تایمز اخیرا نوشت که این رژیم به تنهایی و بدون کمک آمریکا، توان لازم برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را ندارد که در استحکامات زیرزمینی و کوهستانی بسیار مستحکمی احداث شده‌اند.

مقامات ایران هشدار داده‌اند که هرگونه اقدام متجاوزانه دیگری از سوی رژیم صهیونیستی و متحدان آن علیه ایران و شهروندان آن، زیرساخت‌های اراضی اشغالی و منافع متحدان آن در منطقه را هدف مشروع پاسخ نظامی ایران قرار خواهد داد.

ایران ۱۰ مهر (۱ اکتبر) طی عملیات «وعده صادق ۲» به اقدامات متجاوزانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور و به شهادت رساندن «اسماعیل هنیه» رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس در تهران که از سوی ایران نقض حاکمیت ملی ایران و تروریسم برون‌مرزی تلقی شده بود، ترور و به شهادت رساندن «سید حسن نصرالله» دبیرکل پیشین حزب‌الله لبنان و سردار «عباس نیلفروشان» مشاور ارشد نظامی ایران در لبنان طی حملات به جنوب این کشور، پاسخ داد.

خبرگزارس تاس با انتشار این مطلب گزارش داد که لاوروف در کنفرانسی خبری گفت: مسلما، اگر تهدیدات علیه تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران اجرایی شود، یک اقدام تحریک‌آمیز بسیار جدی خواهد بود.

لاوروف همچنین با اشاره به برخی گمانه زنی‌ها درباره حوادث لرزه‌ای در ایران در پنج اکتبر مبنی بر اینکه احتمالا، این لرزه‌ها ناشی از آزمایش‌های هسته‌ای بوده است، گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فعالیت‌های هسته‌ای ایران را کنترل می‌کند، هیچ نشانه‌ای از نظامی‌سازی آن وجود ندارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار