چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه

سازمان ملل: حمله اسرائیل به مراکز درمانی غزه جنایت جنگی است

سازمان ملل: حمله اسرائیل به مراکز درمانی غزه جنایت جنگی است سازمان ملل حملات اسرائیل به مراکز درمانی و کادر پزشکی در نوار غزه را نقض قوانین بین‌المللی حقوق بشر دانست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 12
کد خبر: ۲۵۹۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، این گزارش که توسط کمیسیون مستقل بین المللی تحقیق در مورد اراضی اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی و اسرائیل ارائه شده است، همچنین رفتار اسرائیل با زندانیان را محکوم کرده و به مواردی از سوء استفاده، شکنجه، تجاوز جنسی و بازداشت خودسرانه توسط نیرو‌های صهیونیستی اشاره کرده است.

 

در این گزارش به نقل از سازمان جهانی بهداشت آمده است که اسرائیل بین ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۳۰ ژوئیه ۲۰۲۴ در "۴۹۸ حمله به مراکز درمانی در نوار غزه شرکت داشته" که این حملات منجر به ۷۴۷ کشته، ۹۶۹ مجروح و آسیب به ۱۱۰ مرکز شده است.

 

این گزارش اعلام می‌کند که طبق ادعای رژیم صهیونیستی، حماس از مراکز درمانی به عنوان پوشش استفاده می‌کند، اما رژیم اسرائیل مدرکی برای اثبات ادعای خود ارائه نکرده است.

 

پس از مصاحبه با کادر ارشد پزشکی در بیمارستان ها، این کمیسیون در گزارش خود نوشت که مصاحبه شوندگان «هر گونه فعالیت نظامی را انکار کرده و تأکید کردند که تنها نقش بیمارستان‌ها معالجه بیماران بوده است.»

 

ناوی پیلای، رئیس این کمیسیون در بیانیه‌ای از اسرائیل درخواست کرد که حملات به تأسیسات سلامتی در غزه را متوقف کند و گفت: «اسرائیل با هدف قرار دادن مراکز بهداشتی و درمانی، حق سلامت را با اثرات مخرب بلندمدت قابل توجهی بر جمعیت غیرنظامی غزه هدف قرار داده است.»

 

 وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که از هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه سال گذشته) بیش از ۹۹۰ نفر از کادر پزشکی و درمانی در حملات اسرائیل به غزه شهید شدند.

 

وزیر بهداشت این کشور اعلام کرد که این تعداد از آغاز جنگ علیه غزه در هفتم اکتبر گذشته تاکنون (۱۵ مهرماه) بوده و در جریان آن کادر پزشکی و درمانی از جمله شمار زیادی پزشک و پرستار و نیرو‌های امدادی در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

 

رژیم اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده اند.

 

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان غزه ادامه می‌دهد.

 

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از ۱۲ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار