کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد اعلام جرم علیه مدیر اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک امروز و فردا این استان‌ها بارانی می‌شوند معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد افزایش آمار بارداری اول در ایران بعد از ۴۰ سالگی توضیح شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره جزییات تاثیر مثبت معدل دوره یازدهم کنکور مرگ سالانه ۵۰۰۰۰ ایرانی بر اثر آلودگی هوا تکلیف تاثیر معدل دوره یازدهم در کنکور مشخص شد/ موافقت شورا با اعمال تاثیر مثبت معدل مهلت ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ تمدید شد خروج صندوق بازنشستگی کشوری از بنگاه‌داری

بارگیری اتوبوس‌های سه‌کابینه از چین به سمت تهران

رئیس شورای اسلامی شهر تهران از بارگیری اتوبوس‌های سه‌کابینه از چین به سمت تهران خبر داد و گفت: این اتوبوس از نظر تزئینات شبیه ترامواست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران در حاشیه دویست و هفتادمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به تقدیر از سه تهران‌پژوه به مناسبت هفته تهران در شورا، اظهار کرد: بررسی مصوبه کیوسک‌های شهر نیز انجام خواهد شد و بر این اساس نباید هیچ کیوسکی به شهر افزوده شود.

 

وی با بیان اینکه ساماندهی سیستم اداری کمیسیون ماده پنج نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد، یادآور شد: برنامه‌ریزی کردیم که سامانه دستی نباشد و همچون کمیسیون ماده ۱۰۰ فعالیت کنند و از سویی دیگر آئین‌نامه‌ای برای آن تهیه می‌شود که به شورای عالی معماری و شهرسازی جهت تصویب ارسال خواهد شد؛ چراکه این کمیسیون زیر نظر شورای عالی است. قاعدتاً با اعضای کمیسیون هم‌فکری شده و این روند ادامه خواهد یافت و نظرات را جویا خواهیم داد.

 

چمران از بارگیری اتوبوس سه کابینه از چین به سمت تهران خبر داد و افزود: این اتوبوس از نظر تزئینات شبیه ترامواست و هیچ موضوع جدیدی در مورد آن وجود ندارد. هنوز خرید انجام نشده و موافق خرید آن هم نیستیم. باید کار کنند تا ببینیم خوب است که به کار گرفته شود یا بازگردانیم.

 

وی با بیان اینکه شاتل تاکسی چندان فعال نیست و گزارشی از فعالیت خوب آن ارائه نشده است، تصریح کرد: باید کارگروهی تشکیل دهیم که روند را بررسی کنند تا شرایط بهبود یابد. ون نمی‌تواند تاکسی باشد و سخت می‌توان به عنوان تاکسی آن را به کار گرفت؛ مگر اینکه در مسیر فرودگاه. برای مثال پراید را به دلیل کوچک بودن به سوریه و لبنان بردند اما ون ۱۱ نفر ظرفیت دارد و کار آن پیچیده است.

 

چمران در رابطه با طرح ترافیک جدید پایتخت نیز تصریح کرد: هنوز طرح ترافیک جدید از شهرداری به شورا نیامده است.

 

وی در مورد خرید خانه شهید رئیسی و تبدیل آن به موزه گفت: هنوز خانواده شهید رئیسی در آن منزل ساکن هستند و هنوز اطلاعی در این خصوص نداده‌اند.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه برای راه‌اندازی خانه بلدیه فشار آوردیم که سریع‌تر راه‌اندازی شود، تصریح کرد: قرار بر این است این فضا خانه شهر و یا موزه باشد؛ البته فضای آن برای موزه کوچک است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار