این مواد غذایی باعث بروز آکنه و جوش می‌شوند دلار در این کانال ماندگار شد آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور/ بارش برف و باران در برخی استان‌ها چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد جزئیات ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی بهمن ۱۴۰۴ آغاز حضوری نیمسال دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی از ۲ اسفند علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد

اظهارات وزیر آموزش و پرورش در خصوص تدوین آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تدوین آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان گفت: انتظار می‌رود پایش آیین‌نامه قبلی رتبه‌بندی و تدوین آیین‌نامه جدید با سرعت و دقت پیگیری شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در بیست و پنجمین جلسه شورای معاونان با اشاره به تدوین آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: انتظار می‌رود پایش آیین‌نامه قبلی رتبه‌بندی و تدوین آیین‌نامه جدید با سرعت و دقت پیگیری شود.

 

وی بر استقرار رتبه‌بندی برای افراد فاقد رتبه و نومعلمان تأکید کرد.

 

وزیر آموزش و پرورش به لایحه بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: در این مسیر باید همه نیازها به سرعت احصا و حداقل 50 درصد پاداش بازنشستگی فرهنگیان در سال جاری و سال آینده در بودجه گنجانده شود تا پرداخت‌ها به روز شود.

 

وی با ارائه گزارشی از دیدارهای اخیر و نشست شورای عالی آموزش و پرورش به ریاست رئیس جمهور بیان کرد: در تمام دیدارها و نشست‌ها تأکید کردم که سیاست کلان ما در آموزش و پرورش ارتقای جایگاه نظام تعلیم و تربیت است و این ارتقا به نقشه راه نیاز دارد.

 

کاظمی در ادامه افزود: برای دومین بار در 11 سال اخیر جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با حضور رئیس جمهور برگزار شد و این رویکرد بازتاب‌های خوبی داشته است و این امر در مسیر پیش رو منجر به رفع بسیاری از مسائل آموزش و پرورش خواهد شد. 

 

وی خروجی نشست شورای عالی آموزش و پرورش را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بعد از این نشست، رئیس جمهور اعلام آمادگی کرد که مشکل فضاهای آموزشی کشور را بر اساس نیازمندی‌ها و برنامه‌های اعلامی حل و فصل کند.

 

کاظمی اضافه کرد: باید مسائل و نیازمندی‌های آموزش و پرورش را احصا و سازماندهی کنیم تا با طراحی متقن و دقیق از سایر دستگاه‌ها و نهادها مطالبه کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۲
0
0
در رتبه بندی قبلی اکثرا رتبه ۳ را گرفتند در حالی که اگر رتبه بندی تخصصی و با مدرک معتبر و سند معتبر اجرا شود خیلی به حق واقعی می رسند البته در صورتی که حفوق رتبه ها بالا باشد