پزشکیان: دولت برای رفع ناترازی‌ها از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات بهره می‌گیرد جزئیات جلسه کمیته ویژه با هیأت ادعایی حقیقت‌یاب درباره ناآرامی‌های ۱۴۰۱ بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد فردیس از کرج جدا می‌شود دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ تمدید شد معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده رایگان‌شدن هزینه‌های بستری و درمان ۴ قشر از سوی دولت فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است

آغازبه‌کار اتحادیه بین‌المجالس جهانی در ژنو با حضور قالیباف

اتحادیه بین‌المجالس جهانی با موضوع استفاده از علم، فناوری و نوآوری برای آیند‌ه‌ای مسالمت‌آمیزتر و پایدارتر با حضور قالیباف آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، یکصدوچهل‌ونهمین اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) در ژنو سوئیس از امروز صبح یکشنبه ۲۲ مهر آغاز شد و تا پنج شنبه ۲۶ مهر ادامه خواهد داشت. اتحادیه بین‌المجالس که به اختصار IPU نامیده می‌شود در سال ۱۸۸۹ تاسیس شد و هدف اصلی آن کمک به صلح و همکاری میان ملت‌ها با گفتگو میان پارلمان‌های جهان است.

 

اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) در نقش بازوی پارلمانی سازمان ملل متحد سالانه دو اجلاس اصلی برگزار می‌کند که روسا و سایر نمایندگان پارلمان‌های جهان در آن به تبادل نظر و تصویب قطعنامه می‌پردازند. بالاترین رکن اتحادیه، مجمع عمومی است که دارای کمیته‌های دائم صلح و امنیت بین‌المللی، توسعه پایدار، امور سازمان ملل، و دموکراسی و حقوق بشر است.

 

این دوره از اجلاس IPU با موضوع گفتگوی عمومی مجمع «استفاده از علم، فناوری و نوآوری (STI) برای آیند‌های مسالمت‌آمیزتر و پایدارتر» انتخاب شده است و در این اجلاس تمام نهاد‌های قانونی IPU، از جمله شورای بین‌المجالس، مجمع، کمیته‌های چهارگانه دائمی، سمینار‌های نمایندگان جوان و زن تشکیل جلسه خواهند داد.

 

هیأتی نمایندگی کشورمان از مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و با حضور منوچهر متکی، امیرحسین ثابتی، علی‌اصغر باقرزاده، محمود نبویان، انویه شارلی تکیه، محمدمهدی شهریاری و الهام آزاد در این اجلاس شرکت کرده و در جلسات مجمع عمومی IPU، سمینار نمایندگان زن، نشست PUIC، نشست گروه مشاورین عالی مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی خشونت‌آمیز، نشست APA، نشست گروه پارلمانی بریکس، شورای بین‌المجالس، کمیته دائمی دموکراسی و حقوق بشر، کمیته دائمی صلح و امنیت بین‌المللی، نشست مجمع دبیران پارلمان‌ها (ASGP)، کارگاه هم‌اندیشی راهبری پارلمانی در خلا سلاح، نشست سمینار نمایندگان جوان، کمیته دائمی امور سازمان ملل متحد، کمیته ترویج احترام به حقوق بشر دوستانه بین‌المللی، کمیته دائمی توسعه پایدار، کارگاه هم‌اندیشی تلاش‌های دوچندان برای مقابله با کار کودکان و کار اجباری به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

 

همزمان با برگزاری مجمع اتحادیه بین‌المجالس جهانی IPU در ژنو، مجمع مجالس آسیایی APA، اتحادیه پارلمانی کشور‌های اسلامی PUIC، اعضای پارلمان‌های عضو BRICS نشست‌های تخصصی خود را برگزار می‌نمایند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر