آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

بیانیه حزب‌الله لبنان درباره عملیات کوبنده و مرگبار خود به پادگان گولانی

بیانیه حزب‌الله لبنان درباره عملیات کوبنده و مرگبار خود به پادگان گولانی مقاومت اسلامی لبنان در مورد حمله پهپادی خود به پایگاه تیپ گولانی در منطقه «بنیامینا» در مجاورت حیفا که تاکنون به کشته شدن ۴ نظامی صهیونیست و زخمی شدن ۶۷ نفر منجر شده است، بیانیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، حزب الله لبنان یکشنبه شب پس از انجام حمله پهپادی به پایگاه تیپ گولانی در منطقه «بنیامینا» در مجاورت حیفا در بیانیه‌ای اعلام کرد شامگاه امروز یکشنبه در حمایت از ملت و مقاومت قهرمان فلسطین در نوار غزه و دفاع از لبنان و ملت آن و در چارچوب مجموعه عملیات‌های خیبر و پاسخ به جنایات دشمن صهیونیستی به ویژه حملات به مناطق النویری و البسطه در بیروت و دیگر مناطق لبنان، همچنین در پاسخ به کشتار‌های دشمن صهیونیستی و با ندای «لبیک یا نصر الله»، پادگان آموزش تیپ گولانی در منطقه بنیامینا واقع در جنوب حیفا را هدف حمله پهپادی قرار داده است.

مقاومت اسلامی لبنان تأکید کرد حزب الله همچنان در میدان حاضر است و آماده دفاع از سرزمین و ملت تسلیم ناپذیر و مظلوم خود است و هرگز از عمل به وظیفه خود در پاسخ به جنایات دشمن دریغ نخواهد کرد.

منابع عبری زبان به نقل از ارتش رژیم صهیونیستی گزارش دادند شمار کشته‌های حمله پهپادی حزب الله به پایگاه تیپ گولانی به ۴ نفر و تعداد زخمی‌ها به ۶۷ نفر افزایش پیدا کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار