سرمایه‌گذاران بزرگ دیگر در اراضی اشغالی مِلک نمی‌خرند-راهبرد معاصر
بیانیه حزب‌الله لبنان درباره عملیات کوبنده و مرگبار خود به پادگان گولانی حزب الله از ۳ عملیات دیگر خود خبر داد / رکورد ۳۲ عملیات در یک روز السودانی: داعش تهدیدی برای عراق نیست تاکید فؤاد حسین بر مخالفت قاطع عراق با سوءاستفاده از حریم هوایی این کشور پنتاگون: آمریکا سامانه ضد موشکی تاد را در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد اسرائیل هفتم اکتبر را عزای عمومی اعلام کرد پهپاد‌های ناشناس پنتاگون را سردرگم کرد عراقچی بغداد را به مقصد عمان ترک کرد عراقچی در دیدار با نخست وزیر عراق: منطقه در وضعیت خطرناکی به سر می‌برد حزب‌الله: اسرائیل با بمب خوشه‌ای به مردم لبنان حمله می‌کند فرمانده پیشین ناتو: آشفتگی بزرگ در خاورمیانه بین اسرائیل و ایران در بدترین حالت، ممکن است که با بازگشت به اواخر دهه ۱۹۳۰ می‌توانید نظیر آن را بیابید نماینده ایران در سازمان ملل: ادعا درباره اطلاع تهران از عملیات طوفان الاقصی فاقد اعتبار است الکس سالموند درگذشت ۵ شهید و ۲۳ زخمی در حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان افشاگری الجزیره از نفوذ نظامیان اسرائیلی به خاک سوریه

سرمایه‌گذاران بزرگ دیگر در اراضی اشغالی مِلک نمی‌خرند

بی ثبات اوضاع اقتصادی در اراضی اشغالی در سایه تداوم جنگ و ناامنی در این منطقه باعث کاهش خرید ملک در فلسطین اشغالی توسط سرمایه گذاران بزرگ شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه اقتصادی رژیم صهیونیستی با نام گلوبس در گزارشی تاکید کرد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته از سوی وزارت امور دارایی طی ماه اوت سرمایه گذارانی که تعداد زیادی ملک خریداری کرده بودند سرمایه‌های خود را از این بخش خارج کرده‌اند.

 

یک کارشناس اقتصادی در گفت و گو با این روزنامه تاکید کرد: طی ماه اوت شاهد کاهش خرید ملک به میزان ۱۶ درصد در مقایسه با ماه‌های گذشته بودیم. طی سال گذشته هزار و ۲۰۰ واحد خریداری شده اما سال ۲۰۲۱ شاهد خرید ۲ برابری این میزان از سوی سرمایه گذاران بودیم.

 

در این گزارش آمده است: به دلیل بی ثبات اقتصاد اسرائیل سرمایه گذاران بزرگ به دنبال سرمایه گذاری در بخش‌های دیگر هستند. آنها از تبعات سنگین جنگ به بخش اقتصاد و افزایش نرخ اجازه‌ها سخن می‌گویند.

 

گلوبس پیشتر اذعان کرده بود که تجاوز این رژیم به تعدادی از روستاهای جنوب لبنان تنها طی یک روز ۱۲۰ میلیون دلار خرج روی دست تل آویو گذاشته است.

 

در ادامه این گزارش به نقل از مسئولان صهیونیست آمده است که به پرواز درآوردن جنگنده‌ها به مدت شش ساعت ۱۸ میلیون دلار هزینه دارد. استفاده از پهپادها به مدت ۱۲ ساعت نیز بیش از یک میلیون دلار هزینه به دنبال دارد.

 

لازم به ذکر است، مسئولان رژیم صهیونیستی بارها نسبت به کسری بودجه این رژیم به دلیل هزینه‌های سنگین حملات تل آویو علیه نوار غزه از مهر سال گذشته تاکنون و همچنین حملات علیه روستاهای جنوبی لبنان اعتراض کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده