سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

سرمایه‌گذاران بزرگ دیگر در اراضی اشغالی مِلک نمی‌خرند

سرمایه‌گذاران بزرگ دیگر در اراضی اشغالی مِلک نمی‌خرند بی ثبات اوضاع اقتصادی در اراضی اشغالی در سایه تداوم جنگ و ناامنی در این منطقه باعث کاهش خرید ملک در فلسطین اشغالی توسط سرمایه گذاران بزرگ شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه اقتصادی رژیم صهیونیستی با نام گلوبس در گزارشی تاکید کرد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته از سوی وزارت امور دارایی طی ماه اوت سرمایه گذارانی که تعداد زیادی ملک خریداری کرده بودند سرمایه‌های خود را از این بخش خارج کرده‌اند.

 

یک کارشناس اقتصادی در گفت و گو با این روزنامه تاکید کرد: طی ماه اوت شاهد کاهش خرید ملک به میزان ۱۶ درصد در مقایسه با ماه‌های گذشته بودیم. طی سال گذشته هزار و ۲۰۰ واحد خریداری شده اما سال ۲۰۲۱ شاهد خرید ۲ برابری این میزان از سوی سرمایه گذاران بودیم.

 

در این گزارش آمده است: به دلیل بی ثبات اقتصاد اسرائیل سرمایه گذاران بزرگ به دنبال سرمایه گذاری در بخش‌های دیگر هستند. آنها از تبعات سنگین جنگ به بخش اقتصاد و افزایش نرخ اجازه‌ها سخن می‌گویند.

 

گلوبس پیشتر اذعان کرده بود که تجاوز این رژیم به تعدادی از روستاهای جنوب لبنان تنها طی یک روز ۱۲۰ میلیون دلار خرج روی دست تل آویو گذاشته است.

 

در ادامه این گزارش به نقل از مسئولان صهیونیست آمده است که به پرواز درآوردن جنگنده‌ها به مدت شش ساعت ۱۸ میلیون دلار هزینه دارد. استفاده از پهپادها به مدت ۱۲ ساعت نیز بیش از یک میلیون دلار هزینه به دنبال دارد.

 

لازم به ذکر است، مسئولان رژیم صهیونیستی بارها نسبت به کسری بودجه این رژیم به دلیل هزینه‌های سنگین حملات تل آویو علیه نوار غزه از مهر سال گذشته تاکنون و همچنین حملات علیه روستاهای جنوبی لبنان اعتراض کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار