عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

سرمایه‌گذاران بزرگ دیگر در اراضی اشغالی مِلک نمی‌خرند

بی ثبات اوضاع اقتصادی در اراضی اشغالی در سایه تداوم جنگ و ناامنی در این منطقه باعث کاهش خرید ملک در فلسطین اشغالی توسط سرمایه گذاران بزرگ شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه اقتصادی رژیم صهیونیستی با نام گلوبس در گزارشی تاکید کرد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته از سوی وزارت امور دارایی طی ماه اوت سرمایه گذارانی که تعداد زیادی ملک خریداری کرده بودند سرمایه‌های خود را از این بخش خارج کرده‌اند.

 

یک کارشناس اقتصادی در گفت و گو با این روزنامه تاکید کرد: طی ماه اوت شاهد کاهش خرید ملک به میزان ۱۶ درصد در مقایسه با ماه‌های گذشته بودیم. طی سال گذشته هزار و ۲۰۰ واحد خریداری شده اما سال ۲۰۲۱ شاهد خرید ۲ برابری این میزان از سوی سرمایه گذاران بودیم.

 

در این گزارش آمده است: به دلیل بی ثبات اقتصاد اسرائیل سرمایه گذاران بزرگ به دنبال سرمایه گذاری در بخش‌های دیگر هستند. آنها از تبعات سنگین جنگ به بخش اقتصاد و افزایش نرخ اجازه‌ها سخن می‌گویند.

 

گلوبس پیشتر اذعان کرده بود که تجاوز این رژیم به تعدادی از روستاهای جنوب لبنان تنها طی یک روز ۱۲۰ میلیون دلار خرج روی دست تل آویو گذاشته است.

 

در ادامه این گزارش به نقل از مسئولان صهیونیست آمده است که به پرواز درآوردن جنگنده‌ها به مدت شش ساعت ۱۸ میلیون دلار هزینه دارد. استفاده از پهپادها به مدت ۱۲ ساعت نیز بیش از یک میلیون دلار هزینه به دنبال دارد.

 

لازم به ذکر است، مسئولان رژیم صهیونیستی بارها نسبت به کسری بودجه این رژیم به دلیل هزینه‌های سنگین حملات تل آویو علیه نوار غزه از مهر سال گذشته تاکنون و همچنین حملات علیه روستاهای جنوبی لبنان اعتراض کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر