دلایل دشواری سؤالات امتحانات نهایی برای دانش‌آموزان چیست؟-راهبرد معاصر
هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV فردا مدارس ۶ شهر غیرحضوری شد + جزییات  تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۸/۲۵؛ سامانه بارشی در راه ایران جولان سگ‌های ولگرد در مرکز تهران اسامی محصولات غیرمجاز مراقبت از پوست و مو اعلام شد آخرین ابرماه ۲۰۲۴ بامداد شنبه پدیدار می‌شود باران سنگین و گسترده در این مناطق کشور از دوشنبه استخدام بیش از ۶ هزار نفر با برگزاری این آزمون | مجوز جداگانه برای جذب پرستار

دلایل دشواری سؤالات امتحانات نهایی برای دانش‌آموزان چیست؟

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: طراحان سؤالات امتحانات نهایی، معلمان هستند؛ یعنی معلمانی که در کلاس درس تدریس می‌کنند و نه کارشناسان و مسئولان ادارات.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، در پی انتقادات اخیر از طراحی سؤالات امتحانات نهایی، مشخص شده است که دانش‌آموزان، به ویژه در مدارس دولتی عادی، با دشواری‌های قابل توجهی در پاسخگویی به این سؤالات مواجه هستند.

 

کارشناسان بر این باورند که کیفیت آموزش در این مدارس با نوع سؤالات طراحی‌شده در امتحانات نهایی همخوانی ندارد و این موضوع منجر به ضعف در یادگیری و ناتوانی در پاسخگویی به سؤالات مفهومی شده است.

 

بر این اساس، نیاز به افزایش کیفیت آموزش و توانمندسازی معلمان به عنوان اولویت وزارت آموزش و پرورش مطرح شده است تا بتوان پس از آن، امکان طراحی سؤالات پیچیده‌تر را فراهم کرد.

 

در همین ارتباط، علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، در مورد طراحی سؤالات امتحانات نهایی و دشواری این سؤالات برای دانش‌آموزان، به ویژه در مدارس دولتی عادی، اظهار داشت: کیفیت سنجش در نظام آموزش و پرورش موضوعی مهم است و باید به افزایش کیفیت آموزش توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

 

وی افزود: طراحان سؤالات امتحانات نهایی معلمان هستند؛ یعنی معلمانی که در کلاس درس تدریس می‌کنند و نه کارشناسان و مسئولان ادارات. این معلمان سؤالات متعددی را طراحی می‌کنند و از میان آن‌ها، تعدادی برای امتحان نهایی انتخاب می‌شود.

 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره ناتوانی دانش‌آموزان در پاسخ به سؤالات امتحانات نهایی گفت: دانش‌آموزان با سبک طراحی سؤالات توسط معلمان خود آشنا هستند و به همین دلیل، وقتی با سؤالات امتحانات نهایی که توسط افراد دیگر طراحی می‌شود، مواجه می‌شوند، حتی اگر این سؤالات استاندارد باشند، برایشان مشکل است.

 

فرهادی تأکید کرد: دانش‌آموزان باید برای موفقیت در امتحانات نهایی، کتاب‌های درسی را به طور عمیق مطالعه کنند؛ زیرا یادگیری شامل سطوح مختلفی است. آموزش و سنجش دانش‌آموزان باید به یادگیری عمیق منجر شود و وزارت آموزش و پرورش طبق مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تحقق این هدف است.

 

وی همچنین درباره تدریس معلمان بازنشسته گفت: این معلمان در تمام دوره‌های تحصیلی، از جمله ابتدایی، در کلاس‌های درس حضور دارند و وجود معلم بازنشسته با سابقه کار مشخص، بهتر از این است که کلاس درس بدون معلم بماند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار