تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

مرد هزار چهره توسط پلیس فتا دستگیر شد

مرد هزار چهره توسط پلیس فتا دستگیر شد رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با معرفی خود به عنوان مسئول در چندین اداره و در نقش‌ها و پست‌های مختلف اقدام به سوءاستفاده از افراد می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 15
کد خبر: ۲۶۰۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ اکبر محمدجعفری در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: برابر اخبار واصله و پایش فضای مجازی توسط افسران سایبری پلیس فتا، مشاهده شد فردی با معرفی خود به عنوان مسئول برخی نهاد‌ها و ارگان‌های مختلف اقدام به سوء استفاده از افراد می‌کند.

وی افزود: در راستای رسیدگی به موضوع مذکور و جلوگیری از مورد بزه قرار گرفتن همشهریان از حیله و فریب این متهم که در نقش‌های مختلف اهداف خود را پیش می‌برد، تیمی خِبره از کارشناسان این پلیس رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

وی ادامه داد: با توجه به مستندات موجود در فضای مجازی و با بررسی‌های اولیه و اقدامات تخصصی صورت گرفته توسط تیم کارشناسان پلیس فتا، مشخص شد متهم صاحب یک فروشگاه لوازم خانگی بوده که از این طریق با معرفی خود به مشتریان به عنوان یک مسئول رده بالا در برخی نهاد و ارگان‌ها، در شبکه‌های اجتماعی با افراد ارتباط گرفته و به دنبال آن اهداف پلید خود را پیگیری می‌کرد که با اشراف اطلاعاتی افسران سایبری مورد شناسایی قرار گرفت.

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی در ادامه از دستگیری این متهم خبر داد و گفت: با هماهنگی مرجع قضائی، متهم در یک عملیات سریع و به موقع دستگیر و به همراه ادله دیجیتال به مقر پلیس فتا دلالت داده شد که در خصوص اقدامات مجرمانه وی تحقیقات لازم صورت گرفت.

وی در ادامه بیان کرد: در بازجویی‌های اولیه، متهم ابتدا منکر هرگونه بزه‌ارتکابی می‌شد ولی پس از روبه‌رو شدن با مستندات، اعتراف کرد در فروشگاه خود با افراد آشنا شده و سپس در شبکه‌های اجتماعی با معرفی خود به عنوان مسئولین نهاد‌ها و ارگان‌ها در پست‌های مختلف و پس از جلب اعتماد قربانیان از آنان سوءاستفاده می‌کرد.

وی به متخلفان فضای مجازی هشدار داد و گفت: افرادی که بخواهند با ترفند‌های مختلف اقدام به سوءاستفاده یا کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی نمایند پلیس فتا با آنها در چهارچوب قانون برخوردی قاطع خواهد کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار