چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

کشف 15 سایت‌های خرید و فروش نوزاد

رئیس پلیس فتا پایتخت از کشف ۱۵ سایت و حساب کاربری که اقدام به فروش نوزاد می‌کردند خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 10
کد خبر: ۶۶۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر رئیس پلیس فتا پایتخت از کلاهبرداری مجرمان سایبری از شهروندان خواهان نوزاد وکشف 15 سایت و حساب کاربری فروش نوزادان در فضای مجازی خبر داد.

 سرهنگ داود معظمی‌گودرزی با اشاره به جرایم تکامل یافته در حوزه فضای مجازی، اظهار داشت: پدیده فضای مجازی وقوع برخی جرائم را تسهیل کرده و جرائمی از قبیل خرید و فروش نوزاد را تبدیل به جرائم تکامل یافته کرده است.

وی گفت:حدود ۱۵ سایت و حساب برای فروش نوزدان در فضای مجازی کشف شد که پس از پیگیری های صورت گرفته متوجه شدیم که تمامی این جرائم بوسیله فرد خاصی مدیریت می‌شود؛ همچنین با اقدامات صورت گرفته توسط همکارانم در پلیس فتا طی ۴۸ ساعت توانستیم دو نوزاد چند ماهه و چند روزه را پیدا کنیم. 

 وی با بیان اینکه پیگیری‌های پلیس فتا مخصوص امروز و دیروز نیست و همکاران ما همیشه در این حوزه فعالیت دارند اظهار داشت:نکته مهم در خرید و فروش نوزاد توسط سایت‌های مختلف این است که در بسیاری از این معاملات حتی نوزادی به فروش نمی‌رسد و توسط آگهی هایی که در فضای مجازی انتشار می یابد کلاهبرداری از خواهان نوزادان صورت می‌گیرد.

سرهنگ گودرزی تاکید کرد: تا به این لحظه تعداد کثیری از این افراد را دستگیر کرده ایم؛ اما دغدغه اصلی پلیس، امنیت روانی جامعه است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار