رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

پنتاگون: استقرار سامانه تاد در اسرائیل موقتی است

پنتاگون: استقرار سامانه تاد در اسرائیل موقتی است وزارت دفاع آمریکا با اشاره به فرستادن سامانه‌های ضد موشکی تاد به اراضی اشغالی، تصریح کرد که استقرار این سامانه‌ها در اسرائیل به صورت موقت است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 15
کد خبر: ۲۶۰۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، تلقی شدن پیام لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور به یوآو گالانت، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی، مبنی بر اینکه هشداری برای قطع کمک‌های نظامی از رژیم صهیونیستی است، رد کرد.

پنتاگون اشاره کرد که سامانه پدافندی «تاد»، افزوده بسیار مهمی به پدافند هوایی رژیم صهیونیستی است.

وزارت دفاع آمریکا ابراز امیدواری کرد که شاهد اقدامات ملموسی از سوی رژیم صهیونیستی برای حل نگرانی‌ها نسبت به وضعیت انسانی در غزه باشد.

پنتاگون با اشاره به اینکه آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست، ادعا کرد که در راستای کاهش تنش در منطقه تلاش می‌کند.

پنتاگون تصریح کرد: آتشبار‌های تاد به همراه تیمی از نیرو‌های آمریکایی روز دوشنبه وارد اسرائیل شدند، اما استقرار آتشبار‌های تاد در اسرائیل یک اقدام موقت با هدف دفاع از آن در صورت حمله مجدد ایران است.

پنتاگون ضمن ابراز نگرانی عمیق نسبت به هدف قرار دادن نیرو‌های یونیفل در جنوب لبنان، اعلام کرد که نصب سامانه تاد در اراضی اشغالی با هدف تقویت پدافند هوایی و نه کشیده شدن به سوی نزاع منطقه‌ای گسترده‌تر انجام می‌شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار