ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

لاپید: پاسخ صحیح به ایران حمله اسرائیل به تاسیسات نفتی آن است

لاپید: پاسخ صحیح به ایران حمله اسرائیل به تاسیسات نفتی آن است «یائیر لاپید»، رهبر احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اظهار داشت: «مفهوم امنیت ملی اسرائیل مستلزم آن است که جنگ‌های که وارد آن می‌شویم، کوتاه باشد.»
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 17
کد خبر: ۲۶۰۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ لاپید اظهار داشت: «پاسخ صحیح به حمله موشکی ایران این است که به تاسیسات نفتی‌اش حمله کنیم.»

«یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم روز گذشته با بیان اینکه عملیات ما در ایران احتمالا بر مناطق دیگر تاثیرگذار خواهد بود، اظهار داشت: «ما تمایلی به گشودن جبهه‌های جدید نداریم، رهبران سیاسی درخصوص ماهیت پاسخ به ایران اتفاق نظر دارند، دو هفته پیش ما با حمله ایران مقابله کردیم و آماده پذیرش نقض حاکمیت‌مان نیستیم.»

روزنامه واشنگتن پست هم پیش از این به نقل از یک مسئول آمریکایی نوشته بود: «نتانیاهو به دولت آمریکا اعلام کرده است که اسرائیل به مراکز نظامی ایران و نه تاسیسات نفتی و هسته‌ای حمله خواهد کرد.»

این مقام آمریکایی به واشنگتن پست گفت: «نتانیاهو به بایدن اطلاع داده که اسرائیل در حال برنامه‌ریزی برای هدف گرفتن زیرساخت‌های نظامی در ایران است.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۰ مهرماه ۱۴۰۳ برابر با اول اکتبر ۲۰۲۴ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در ترور اسماعیل هنیه و نیز ترور سید حسن نصرالله و سردار عباس نیلفروشان، نیروی هوا فضای سپاه با پرتاب ده‌ها موشک بالستیک اهداف مهم نظامی امنیتی را در قلب سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرار داد.

سپاه همچنین هشدار داد: اخطار داده می‌شود چنانچه رژیم صهیونیستی به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهد با حملات کوبنده و ویرانگر بعدی مواجه خواهد شد. /شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار