انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

لاپید: پاسخ صحیح به ایران حمله اسرائیل به تاسیسات نفتی آن است

«یائیر لاپید»، رهبر احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اظهار داشت: «مفهوم امنیت ملی اسرائیل مستلزم آن است که جنگ‌های که وارد آن می‌شویم، کوتاه باشد.»
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 17
کد خبر: ۲۶۰۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ لاپید اظهار داشت: «پاسخ صحیح به حمله موشکی ایران این است که به تاسیسات نفتی‌اش حمله کنیم.»

«یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم روز گذشته با بیان اینکه عملیات ما در ایران احتمالا بر مناطق دیگر تاثیرگذار خواهد بود، اظهار داشت: «ما تمایلی به گشودن جبهه‌های جدید نداریم، رهبران سیاسی درخصوص ماهیت پاسخ به ایران اتفاق نظر دارند، دو هفته پیش ما با حمله ایران مقابله کردیم و آماده پذیرش نقض حاکمیت‌مان نیستیم.»

روزنامه واشنگتن پست هم پیش از این به نقل از یک مسئول آمریکایی نوشته بود: «نتانیاهو به دولت آمریکا اعلام کرده است که اسرائیل به مراکز نظامی ایران و نه تاسیسات نفتی و هسته‌ای حمله خواهد کرد.»

این مقام آمریکایی به واشنگتن پست گفت: «نتانیاهو به بایدن اطلاع داده که اسرائیل در حال برنامه‌ریزی برای هدف گرفتن زیرساخت‌های نظامی در ایران است.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۰ مهرماه ۱۴۰۳ برابر با اول اکتبر ۲۰۲۴ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در ترور اسماعیل هنیه و نیز ترور سید حسن نصرالله و سردار عباس نیلفروشان، نیروی هوا فضای سپاه با پرتاب ده‌ها موشک بالستیک اهداف مهم نظامی امنیتی را در قلب سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرار داد.

سپاه همچنین هشدار داد: اخطار داده می‌شود چنانچه رژیم صهیونیستی به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهد با حملات کوبنده و ویرانگر بعدی مواجه خواهد شد. /شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده