زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

لاپید: پاسخ صحیح به ایران حمله اسرائیل به تاسیسات نفتی آن است

«یائیر لاپید»، رهبر احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اظهار داشت: «مفهوم امنیت ملی اسرائیل مستلزم آن است که جنگ‌های که وارد آن می‌شویم، کوتاه باشد.»
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 17
کد خبر: ۲۶۰۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ لاپید اظهار داشت: «پاسخ صحیح به حمله موشکی ایران این است که به تاسیسات نفتی‌اش حمله کنیم.»

«یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم روز گذشته با بیان اینکه عملیات ما در ایران احتمالا بر مناطق دیگر تاثیرگذار خواهد بود، اظهار داشت: «ما تمایلی به گشودن جبهه‌های جدید نداریم، رهبران سیاسی درخصوص ماهیت پاسخ به ایران اتفاق نظر دارند، دو هفته پیش ما با حمله ایران مقابله کردیم و آماده پذیرش نقض حاکمیت‌مان نیستیم.»

روزنامه واشنگتن پست هم پیش از این به نقل از یک مسئول آمریکایی نوشته بود: «نتانیاهو به دولت آمریکا اعلام کرده است که اسرائیل به مراکز نظامی ایران و نه تاسیسات نفتی و هسته‌ای حمله خواهد کرد.»

این مقام آمریکایی به واشنگتن پست گفت: «نتانیاهو به بایدن اطلاع داده که اسرائیل در حال برنامه‌ریزی برای هدف گرفتن زیرساخت‌های نظامی در ایران است.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۰ مهرماه ۱۴۰۳ برابر با اول اکتبر ۲۰۲۴ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در ترور اسماعیل هنیه و نیز ترور سید حسن نصرالله و سردار عباس نیلفروشان، نیروی هوا فضای سپاه با پرتاب ده‌ها موشک بالستیک اهداف مهم نظامی امنیتی را در قلب سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرار داد.

سپاه همچنین هشدار داد: اخطار داده می‌شود چنانچه رژیم صهیونیستی به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهد با حملات کوبنده و ویرانگر بعدی مواجه خواهد شد. /شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار