سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین

روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح

روزنامه اسرائیلی هاآرتص روایتی از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار»، رئیس دفتر سیاسی حماس ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 18
کد خبر: ۲۶۰۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ هاآرتص به نقل از منابع بلندپایه در ارتش رژیم صهیونیستی نوشت: السنوار همانند همرزمش «محمد الضیف»، معمولا بدون اینکه گروگان‌ها همراه‌شان باشد، بیرون از تونل‌ها و روی زمین در رفت و آمد بود و در تونل‌ها مخفی نمی‌شد.»

بنا به اعلام رسانه‌های اسرائیلی به نقل از یکی از نظامیانی که در محل مورد ادعای کُشته شدن السنوار درگیر شده بود: «ما برای منفجر کردن یک ساختمان حرکت کردیم، ۴ عنصر مسلح فلسطینی از آن خارج شدند و عنصر مسلح دیگری (السنوار) از ساختمان مجاور شروع به پرتاب نارنجک به سمت نظامیان اسرائیلی کرد، پس از آنکه به سمت ۴ عنصر مسلح فلسطینی تیراندازی و آنها از پای درآمدند، تانک با گلوله توپی ساختمان مجاور (که السنوار در آنجا بوده است) را مورد هدف قرار دارد، اما نتوانستیم وی را از پای درآوریم سپس یکی از نظامیان با موشک دوش‌پرتاب ساختمان را هدف گرفت، پس از آن کوادکوپتری برای اطمینان از کُشته شدن وی راهی ساختمان شد که متوجه شدیم هنوز کشته نشده و به سمت کوادکوپتر سنگ یا چوبی پرتاب کرد و آن را ساقط کرد، وی علیرغم زخمی بودن به سمت نظامیان نارنجک پرتاب می‌کرد که در ادامه سربازی با گلوله وی را مورد اصابت قرار داد، این همه آن چیزی بود که عصر روز چهارشنبه اتفاق افتاد، امروز هم برای بررسی امور رفتیم که اجساد را پیدا کردیم.»

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی پیش از این اعلام کرده بود که کُشته شدن السنوار مبتنی بر اطلاعات امنیتی نبوده و کاملا تصادفی، طی درگیری‌ها ساختمانی که وی در آنجا بوده مورد هدف گلوله تانک قرار گرفته است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هم مدعی شده است که السنوار جلیقه نظامی به تن داشته و بر روی آن چند نارنجک بوده است و وی به همراه دو فرمانده دیگر طی درگیری‌ها در منطقه تل السلطان در رفح به شهادت رسیده است. / شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر