توضیحات آموزش و پرورش درباره یک خبر شبکه «منوتو» سد‌های خالی در انتظار تابستان؛ کاهش ۴۶ درصدی بارش‌ها رئیس دانشگاه صنعتی شریف: فضای دانشگاه محل تخلیه آرام اعتراضات است اخطار انضباطی دانشگاه شریف و بهشتی به دانشجویان شرکت کننده در تجمعات کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در تایباد علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران

تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟

پژوهشگر و تحلیلگر اعتیاد گفت: قیمت فروش تریاک در شرق و غرب کشور خیلی با هم فرق می‌کند و قیمت آن در تهران هم با دیگر شهر‌های کشور متفاوت است؛ در شرق کشور تریاک گران‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 18
کد خبر: ۲۶۰۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید صفاتیان، پژوهشگر و تحلیلگر اعتیاد  گفت: در جریان قیمت دقیق مخدر تریاک نیستم، اما به طور کلی در طول ۲ سال گذشته افزایش ۲ برابری داشته است و گفته می‌شود تا ۲۰۰ میلیون تومان هم رسیده است.

او ادامه داد: تریاک ماشین نیست که بگوییم مثلا پژو در همه شهر‌های کشور قیمت مصوب و مشخصی دارد؛ قیمت فروش تریاک در شرق و غرب کشور خیلی با هم فرق می‌کند و قیمت آن در تهران هم با دیگر شهر‌های کشور متفاوت است؛ در شرق کشور تریاک گران‌تر است. در حال حاضر کشت تریاک به صورت قاچاقی هم در برخی شهر‌ها انجام می‌شود؛ کشور ما شرایط مساعدی برای تولید تریاک دارد و در صورت کشت یکی از مرغوب‌ترین تریاک‌های دنیای را می‌دهد و اگر دولت بخواهد می‌تواند میزان تریاک مورد مصرف افراد معتاد بالای ۶۰ سال کشور را در داخل با قیمت کمتری تولید و عرضه کند.

صافاتیان اظهار کرد: در حال حاضر ۶۰ درصد مصرف کنندگان موادمخدر در کشور تریاک مصرف می‌کنند و ۱۰ درصد این آمار شامل افراد بالای ۶۰ سال است. تریاک نسبت به دیگر مواد مصرفی معتادان مثل حشیش و هروئین و ... قیمت بالاتری دارد، اما این وضعیت در ۲ تا ۳ سال آینده با سیاست‌های فعلی افغانستان در تولید تریاک تغییر خواهد کرد.

او افزود: در حال حاضر گزارش‌های سازمان ملل مبنی بر روی آوردن مصرف کنندگان موادمخدر به مواد روانگردان است؛ چون هم ارزان‌تر است و هم ظاهرا فرد را زودتر به نشئگی می‌رساند و هم در دسترس‌تر است و این گزارش‌ها همچنین از افزایش تولید مواد روانگردان در کشور‌هایی مثل عراق، سوریه و ... هستند و از طرف دیگر هم در خود کشور افغانستان هم با کاهش تولید تریاک، تولید حشیش افزایش پیدا کرده است.

به گفته این کارشناس اعتیاد به مواد روانگردان از اعتیاد به مخدری مثل تریاک سخت‌تر است با عوارض روحی و روانی بسیار بیشتر؛ کسی که تریاک مصرف می‌کند بیشتر دچار عوارض جسمی مثل مشکلات نارسایی کلیه و ... می‌شود و فردی که مواد روانگردان را مورد استفاده قرار می‌دهد به دلیل عوارضی، چون توهم ناشی از مصرف ممکن است مرتکب قتل یا تصادفات هم بشود و بسیار خطرناک‌تر است. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار