پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۴۷ میلیون تومان شد قیمت دلار، یورو ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار بیت‌کوین ۹۰ هزار دلار را رد میکند؟ / تازه‌ترین قیمت ارز‌های دیجیتال آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ماه ۱۴۰۵ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای انواع سوت از ۵۰ تا ۱۵۰۰ آخرین قیمت دلار عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | عبور قیمت دلار از ۲۴۰ هزار تومان صدور چک رمزدار از فردا در شبکه بانکی متوقف می‌شود/ جزئیات قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ مهر؛ افزایش قیمت دلار امروز ادامه دارد؟ گاز برخی مناطق اهواز قطع می‌شود قیمت دلار، یورو امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار قیمت شامگاهی سکه امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ / سکه به کانال ۲۴۰ میلیون تومان رفت قیمت طلا شامگاه ۵ مهر ۱۴۰۵ قیمت جدید دام زنده امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ / گوساله و گوسفند زنده کیلویی چند شد؟

۱۵ جایگاه سوخت تا پایان سال در تهران به‌بهره برداری می‌رسد

۱۵ جایگاه سوخت تا پایان سال در تهران به‌بهره برداری می‌رسد تا پایان سال، در مجموع ۱۵ جایگاه جدید عرضه سوخت در استان تهران به بهره برداری خواهد رسید که ۱۱ جایگاه در قالب مجتمع‌های خدمات رفاهی در شهرستان‌های استان تهران و ۴ جایگاه نیز جایگاه های کوچک مقیاس و عمدتا در مناطق شمالی شهر تهران خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 20
کد خبر: ۲۶۰۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، فریدون یاسمی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران اظهار داشت: 358 باب جایگاه فعال در استان تهران داریم و قطعا تهران به تعداد جایگاه‌های عرضه سوخت بیشتری نیاز دارد.

 

وی افزود: بر اساس نیازسنجی که انجام داده‌ایم در شهر تهران در مرکز و جنوب شهر نیاز کمتری به توسعه جایگاه‌ها وجود دارد اما در شمال شهر تهران نیاز به جایگاه‌های عرضه سوخت بیشتری داریم که در این زمینه با همکاری شهرداری تهران، مقرر شده تعدادی جایگاه کوچک مقیاس احداث شود که با توجه به کمبود و گرانی زمین در مناطق شمالی شهر، این روش بهترین راهکار است.

 

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تصریح کرد: توسعه جایگاه‌های بنزین در شهر تهران و به‌طور خاص در شمال شهر تهران، به صورت جایگاه‌های کوچک در حال پیگیری است؛ اما در شهرستان‌های استان تهران جایگاه‌های بزرگ‌تر در قالب مجتمع‌های خدمات رفاهی در دست احداث است که هم اکنون 11 جایگاه در شهرستان‌های استان تهران در دست احداث داریم و تا پایان سال این تعداد جایگاه به بهره برداری خواهند کرد.

 

یاسمی خاطرنشان کرد: تعداد جایگاه‌های مقیاس کوچک که زمین آن در شهر تهران مشخص و معرفی شده 22 باب است که از این تعداد، 8 باب به مرحله موافقت اصولی رسیده‌اند و از این 8 باب نیز 4 باب راه اندازی شده است و 4 باب دیگر به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسند.

 

وی افزود: در واقع در نیمه دوم سال جاری تا پایان سال، در مجموع 15 جایگاه جدید عرضه سوخت در استان تهران به بهره برداری خواهد رسید که 11 جایگاه در قالب مجتمع‌های خدمات رفاهی در شهرستان‌های استان تهران و 4 جایگاه نیز جایگاه های کوچک مقیاس و عمدتا در مناطق شمالی شهر تهران خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار