ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد ابو عبیده: رزمندگان فلسطینی ضربات سختی به اشغالگران وارد کردند سقوط هواپیمای آب نشین در آمریکا تریتا پارسی: ترامپ در مسیر بن‌بست نظامی قدم گذاشته است کاهش محسوس تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از جنگ با ایران کلافه و خشمگین است شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود ترامپ: پیوستن اسرائیل به جنگ با ایران تبعاتی خواهد داشت حزب‌الله: دولت لبنان با امتیازدهی پیاپی به حاکمیت ملی خیانت می‌کند تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا آمریکا استقرار نیروگاه هسته‌ای در آب‌های خود را بررسی می‌کند بازشدن پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران لفاظی های جدید ترامپ علیه انصارالله یمن ترامپ: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به سازش با اسرائیل است

جهاد اسلامی: صحنه نهایی برای منطقه، در میدان ترسیم خواهد شد

جهاد اسلامی: صحنه نهایی برای منطقه، در میدان ترسیم خواهد شد یک مسئول جنبش جهاد اسلامی با بیان اینکه ملت‌های مقاومت اکنون بیش از هر زمانی به پیروزی ایمان دارند، تاکید کرد، صحنه نهایی برای کل منطقه، در میدان ترسیم خواهد شد و اطمینان می‌دهیم که نتانیاهو و حامیانش شکست خواهند خورد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 21
کد خبر: ۲۶۰۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، «رسمی ابوعیسی» مسئول روابط عربی در جنبش جهاد اسلامی طی سخنانی به همه فلسطینی‌ها و آزادگان اطمینان داد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر و همه متحدانش شکست خواهند خورد و نابود می‌شوند و صحنه نهایی جنگ را میدان غزه و لبنان ترسیم خواهد کرد.

 

ابو عیسی در گفتگو با المیادین اظهار داشت: مقاومت به همه این پیام را می‌دهد که خون شهدا هدر نخواهد شد و همه تلاش‌های دشمن برای ایجاد یاس و ناامیدی در میان ملت‌های ما بعد از ترور رهبران و فرماندهان شکست خورد.

 

وی تاکید کرد: فرزندان ملتهای ما اعتماد بیشتری به مقاومت در میدان پیدا کرده‌اند و بیش از هر زمانی به پیروزی امیدوار هستند. میدان، چیزی است که صحنه نهایی را نه تنها در فلسطین و لبنان، بلکه کل منطقه ترسیم می‌کند.

 

این مسئول جهاد اسلامی خاطرنشان کرد: نتانیاهو و همه متحدانش و کسانی که از او حمایت می‌کنند، شکست می‌خورند و نابود خواهند شد و به همراه او از معادلات منطقه بیرون انداخته می‌شود.

 

وی درباره تحولات مربوط به آشتی ملی فلسطینی‌ها گفت که همه فلسطینی‌ها خواستار تحقق این آشتی و اتحاد همه جانبه هستند و تماس‌ها در این زمینه در همه سطوح ادامه دارد.

 

مسئول روابط عربی جنبش جهاد اسلامی به فرزندان ملت فلسطین اطمینان داد که روزهای خوبی در راه است و توافق همه فلسطینی‌ها با یکدیگر موجب می‌شود تا اراده خود را به جهان تحمیل کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار