نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

اظهارات ولیعهد کویت درباره احتمال سوءاستفاده از قلمرو این کشور علیه همسایگان در دیدار با عراقچی

اظهارات ولیعهد کویت درباره احتمال سوءاستفاده از قلمرو این کشور علیه همسایگان در دیدار با عراقچی ولیعهد کویت در دیدار امروز عراقچی با بیان اینکه اجازه سوءاستفاده از قلمروی زمینی، دریایی یا هوایی خود برای آسیب زدن به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم، گفت که کویت هرگونه ناامنی و تنش در منطقه را به ضرر کل کشور‌ها و مردمان این منطقه می‌داند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 22
کد خبر: ۲۶۰۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه که برای رایزنی با مقام‌های ارشد بحرین و کویت به جنوب خلیج فارس سفر کرد، صبح امروز (سه‌شنبه) اول آبان ماه با ولیعهد و وزیر امور خارجه کویت دیدار و گفتگو کرد.

ولیعهد کویت شیخ صباح خالد الحمد الصباح در دیدار عراقچی با تأکید بر اهمیت حفظ و ارتقای حسن همجواری و رابطه برادرانه بین دو ملت ایران و کویت، خواستار بسیج ظرفیت‌های کشور‌های منطقه برای توقف جنگ، کمک به آوارگان و جلوگیری از تشدید ناامنی در منطقه شد و آمادگی کویت برای همکاری و هماهنگی در این زمینه را اعلام کرد.

ولیعهد کویت همچنین اراده این کشور مبنی بر ممانعت از هرگونه سوءاستفاده از قلمروی زمینی، دریایی یا هوایی کویت برای آسیب زدن به کشور‌های همسایه را خاطرنشان و تصریح کرد که کویت هرگونه ناامنی و تنش در منطقه را به ضرر کل کشور‌ها و مردمان این منطقه می‌داند و از همه ظرفیت‌های خود برای جلوگیری از بروز چنین وضعیتی استفاده خواهد کرد.

در این دیدار، که عبدالله علی الیحیا وزیر خارجه کویت نیز حضور داشت، وزیر امور خارجه ایران ضمن تشریح دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در مورد آخرین وضعیت منطقه، سیاست حسن همجواری و همکاری مشترک برای تامین امنیت و ثبات منطقه را جزء اصول ثابت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران خواند و تصریح کرد که دولت چهاردهم مسیر و سیاست همسایگی دولت سیزدهم را با قوت دنبال می‌کند.

عراقچی با اشاره به رایزنی‌های فشرده دو هفته اخیر با کشور‌های منطقه که از لبنان و سوریه شروع شد، ادامه تجاوزات و جنایات رژیم اشغالگر در غزه و لبنان را بسیار خطرناک توصیف کرد و خواستار تلاش بیش از پیش همه کشور‌ها به ویژه کشور‌های اسلامی برای توقف فوری نسل‌کشی و جلوگیری از انهدام زیرساخت‌های حیاتی در لبنان و غزه شد.

وزیر امور خارجه با انتقاد شدید از بی‌کیفرمانی رژیم اشغالگر به دلیل برخورداری از حمایت همه‌جانبه آمریکا و چند کشور دیگر غربی، بر اهمیت هم‌افزایی بیشتر کشور‌های منطقه و استفاده از سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی از جمله سازمان همکاری اسلامی، دیوان بین‌المللی دادگستری، دیوان بین‌المللی کیفری و سایر ارگان‌های بین‌المللی برای مؤاخذه و محاکمه سران رژیم اسرائیل تأکید کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار