این میوه خستگی‌های ذهن را برطرف می‌کند-راهبرد معاصر
رئیس سازمان محیط‌زیست: برای توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه نکا تصمیمی گرفته نشده حضور ۶ بازیکن جدید در تمرین استقلال لیبرمن: ایران برکناری گالانت را جشن گرفته است فیلم| اگر امنیت ما را به‌هم بزنید، هرکجا باشید سراغتان می‌آییم واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند تاثیر پیروزی ترامپ بر بازار‌های ایران اعلام شاخص‌های حذف یارانه نقدی | اگر این شرایط را دارید، یارانه شما حذف می‌شود! ورود تاکسی برقی‌های وارداتی به پایتخت واکنش پزشکیان به انتخاب ترامپ: در توسعه روابط خود با دیگر کشور‌ها به هیچ عنوان نگاه بسته و محدودی نخواهیم داشت عملیات نوپو در خیابان سبلان l دستگیری گروگانگیر مسلح و کشف سلاح و مهمات رهبر انقلاب: شهید نصرالله به اسلام عزت داد جزییات فوت محمد جواد تمسکی در کاشان آتش‌سوزی مجتمع بزرگ مسکونی در تهران | نجات ۵۵ نفر از بام و پشت پنجره‌ها وزیر علوم: قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون‌های سراسری اشتباه بود تاج: ۶ دستگاه VAR چینی می‌خریم

این میوه خستگی‌های ذهن را برطرف می‌کند

بر اساس یک مطالعه توسط محققان نیوزیلندی، مصرف پودر و آب انگور سیاه ممکن است بر خلق و خو و خستگی ذهنی در بزرگسالان سالم تأثیر مثبت بگذارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 23
کد خبر: ۲۶۰۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر. این مطالعه، یک ترکیب فعال زیستی جدید به نام سارمنتوزین را به عنوان بازدارنده اولیه آنزیم‌های MAO-B در مغز انسان پس از مصرف محصولات انگور سیاه شناسایی کرد.

 

دانشمندان مؤسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزیلند گفتند: «آنزیم‌های MAO-B مواد شیمیایی مهمی مانند دوپامین را در مغز تجزیه می‌کنند که نقش کلیدی در خلق و خو و عملکرد ذهنی دارد.»

 

مولکول جدید سارمنتوزین برای استفاده در جهت بهبود خلق و خو و عملکرد شناختی به ثبت رسیده است.

 

«دومینیک لومیوز»، سرپرست این مطالعه در تحقیقات گیاهی و غذایی، گفت: «در حالی که مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مهار MAO-B با بیواکتیوهایی غیر از آنتوسیانین‌ها در انگور فرنگی سیاه مرتبط است، تا قبل از این مطالعه دانشمندان سارمنتوزین را به‌عنوان عامل اصلی فعال زیستی در پشت این عملکرد شناسایی نکرده بودند.»

 

بر اساس نتایج آزمایش خون، سارمنتوسین یک مهارکننده قوی MAO-B بود که به طور مؤثری فعالیت آنزیم را کاهش داد و از حفظ دوپامین که به خلق و خو و عملکرد شناختی کمک می‌کند، حمایت کرد.

 

لومیوز گفت: «ما مهار MAO-B را در هر شرکت‌کننده‌ای که محصولات انگور سیاه حاوی سارمنتوزین مصرف می‌کردند مشاهده کردیم.»

 

محققان بر اهمیت این کشف برای هر دو بخش علمی و تجاری تاکید کردند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار