نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

این میوه خستگی‌های ذهن را برطرف می‌کند

بر اساس یک مطالعه توسط محققان نیوزیلندی، مصرف پودر و آب انگور سیاه ممکن است بر خلق و خو و خستگی ذهنی در بزرگسالان سالم تأثیر مثبت بگذارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 23
کد خبر: ۲۶۰۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر. این مطالعه، یک ترکیب فعال زیستی جدید به نام سارمنتوزین را به عنوان بازدارنده اولیه آنزیم‌های MAO-B در مغز انسان پس از مصرف محصولات انگور سیاه شناسایی کرد.

 

دانشمندان مؤسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزیلند گفتند: «آنزیم‌های MAO-B مواد شیمیایی مهمی مانند دوپامین را در مغز تجزیه می‌کنند که نقش کلیدی در خلق و خو و عملکرد ذهنی دارد.»

 

مولکول جدید سارمنتوزین برای استفاده در جهت بهبود خلق و خو و عملکرد شناختی به ثبت رسیده است.

 

«دومینیک لومیوز»، سرپرست این مطالعه در تحقیقات گیاهی و غذایی، گفت: «در حالی که مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مهار MAO-B با بیواکتیوهایی غیر از آنتوسیانین‌ها در انگور فرنگی سیاه مرتبط است، تا قبل از این مطالعه دانشمندان سارمنتوزین را به‌عنوان عامل اصلی فعال زیستی در پشت این عملکرد شناسایی نکرده بودند.»

 

بر اساس نتایج آزمایش خون، سارمنتوسین یک مهارکننده قوی MAO-B بود که به طور مؤثری فعالیت آنزیم را کاهش داد و از حفظ دوپامین که به خلق و خو و عملکرد شناختی کمک می‌کند، حمایت کرد.

 

لومیوز گفت: «ما مهار MAO-B را در هر شرکت‌کننده‌ای که محصولات انگور سیاه حاوی سارمنتوزین مصرف می‌کردند مشاهده کردیم.»

 

محققان بر اهمیت این کشف برای هر دو بخش علمی و تجاری تاکید کردند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار