جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

پایان یک رفتار غلط هیجانی/ شب آرام پمپ‌بنزین‌ها

سخنگوی صنف جایگاهداران گفت: شب گذشته و بامداد امروز، ساعاتی عادی و به‌دور از شلوغی را در پمپ بنزین‌ها شاهد بودیم و رفتار غلطی که در گذشته ناشی از مراجعات هیجانی در موارد اینچنینی رخ می‌داد، تکرار نشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 26
کد خبر: ۲۶۱۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، رضا نواز، سخنگوی صنف جایگاه‌داران اظهار داشت: به لطف اقتدار نظامی و توانمندی نیروهای مسلح کشور در رخدادهای اخیر، مردم به این باور رسیده اند که در مسائل اینچنینی نیاز به مراجعه فوری و هیجانی به پمپ بنزین‌ها ندارند.

 

وی افزود: شب گذشته و بامداد امروز، ساعاتی عادی و به‌دور از شلوغی را در پمپ بنزین‌ها شاهد بودیم و رفتار غلطی که در گذشته ناشی از مراجعات هیجانی در موارد اینچنینی رخ می‌داد، تکرار نشد.

 

سخنگوی صنف جایگاه‌داران خاطرنشان کرد: در عملیات وعده صادق 2 و همچنین اتفاق شب گذشته، عملیات روانی دشمن شکست خورد و مردم نشان دادند که آگاهانه عمل می‌کنند.

 

نواز با بیان اینکه "برآوردها از میزان مراجعه و مصرف بنزین در 24 ساعت گذشته نشان از افزایش محسوسی در تقاضای بنزین نسبت به روزهای قبل ندارد"، گفت: روال تأمین و توزیع سوخت در کشور در شرایط کاملا عادی است و جایگاه‌های عرضه سوخت نیز بدون هیچ مشکلی در مدار بهره برداری و در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند.

 

وی ادامه داد: از طرف بدنه فعالان نظام توزیع سوخت در کشور، مراتب تشکر و قدردانی خود را از نیروهای مسلح سلحشور ایران اعلام می‌کنم./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار