ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واکنش ترکیه به تجاوزگری اسرائیل علیه ایران

واکنش ترکیه به تجاوزگری اسرائیل علیه ایران وزارت خارجه ترکیه با انتشار بیانیه‌ای حمله بامداد امروز(شنبه) رژیم صهیونیستی علیه ایران را به «شدیدترین شکل ممکن» محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 26
کد خبر: ۲۶۱۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، در پی تجاوزگری بامداد امروز(شنبه) رژیم صهیونیستی علیه ایران، وزارت خارجه ترکیه در بیانیه‌ای این اقدام را به شدیدترین شکل ممکن محکوم کرد.

 

در این بیانیه ضمن محکومیت شدید تجاوزگری رژیم صهیونیستی علیه ایران آمده است: اسرائیل که در غزه در حال نسل‌کشی است و قصد الحاق کرانه باختری(اشغالی) را دارد و هر روز غیرنظامیان را در لبنان می‌کشد(به شهادت می‌رساند)، منطقه ما را در آستانه جنگی بزرگ‌تر قرار داده است. پایان دادن به اقدامات تروریستی که اسرائیل در منطقه مرتکب شده، به مسئولیتی تاریخی جهت ایجاد امنیت و صلح بین‌المللی بدل شده است.

 

در بخش دیگری از این بیانیه می‌خوانیم: ما از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم تا به منظور اجرای قانون و توقف کابینه نتانیاهو، به قید فوریت اقدام کند. به نوبه خودمان، کشور ترکیه، بر این مساله تاکید می‌کنیم که خواستار جنگ، خشونت و بی‌قانونی بیشتر در منطقه‌مان نیستیم. به منظور برقراری مجدد صلح در خاورمیانه، بر کشورهای منطقه و بازیگران خارج از منطقه ضرورت دارد که رویکردی منطقی و عاقلانه در پیش بگیرند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش اعلام کرد که «حمله به اهدافی در ایران تمام به پایان رسید» و از ایران خواست که از تشدید تنش‌ها خودداری کند. هم‌زمان ارتش رژیم صهیونیستی نیز رسماً اعلام کرد که «حمله علیه اهدافی در ایران به پایان رسیده است.»

 

ارتش رژیم صهیونیستی در حالی مدعی شده که «اهدافی در ایران را با موفقیت هدف قرار داده» که قرارگاه پدافند هوایی ایران با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که «آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط نظامی» وارد شده است.

 

متن قرارگاه پدافند هوایی کشور به شرح ذیل است:

«به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند، باوجود هشدارهای قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی بامداد امروز در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده که ابعاد این حادثه در دست بررسی است.

 

در این راستا ضمن دعوت از مردم به حفظ همبستگی و آرامش درخواست می‌شود اخبار مربوط به این حوادث را از طریق رسانه ملی دنبال نمایند و به شایعات رسانه‌های دشمن توجه ننمایند.»/ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار