مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

خاخام عالیرتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد

پلیس رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) اعلام کرد: یک خاخام از منطقه جنوبی را به ظن ارتکاب جرائم جنسی بازداشت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 31
کد خبر: ۲۸۷۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه اطلاع رسانی روزنامه یسرائیل هیوم ضمن اعلام این خبر افزود: علاوه بر خاخام، مظنون دیگری نیز به همراه او به اتهام جرائم اضافی، از جمله اخلال در روند تحقیقات، دستگیر شده است و مدت بازداشت خاخام هم سه روز تمدید شد.

به نوشته این رسانه عبری زبان، واحد مبارزه با کلاهبرداری در منطقه جنوبی (جنوب فلسطین اشغالی) طی هفته‌های اخیر چندین شکایت دریافت کرده و در پی آن تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کرده است.

پس از پایان تحقیقات و بر اساس مدارک جمع‌آوری‌شده علیه این دو نفر، بازداشت و بازداشت این افراد برای تکمیل پرونده تمدید شده است.

در ژوئن گذشته، کانال ۱۲ (تلویزیون رژیم صهیونیستی) گزارشی درباره تعدادی از زنان ساکن جنوب منتشر کرد که مدعی بودند یک خاخام معروف و برجسته در منطقه، که از رهبران معنوی ارشد در جنوب (فلسطین اشغالی) محسوب می‌شود، برای مدت طولانی به آنها تعرض جنسی کرده است.

بر اساس گزارش این رسانه، این موارد شامل مجموعه‌ای از آزار و اذیت‌ها و اقدامات جدی است که طبق شهادت‌ها، عمدتاً در دفتر خاخام رخ داده و تا سال گذشته نیز ادامه داشته است.

به گفته زنان، این تعرض‌ها همراه دادن هدایا و بن‌های خرید، همراه با سیستم فشار و تهدید از سوی دستیاران خاخام برای ساکت کردن آنها بوده است.

تمام زنانی که ملاقات‌های خود با خاخام را توصیف کرده‌اند (که برای کمک یا مشاوره در زمان بحران به او مراجعه کرده بودند) الگوی مشابهی از سوءاستفاده را به مددکاران گزارش کردند که شامل اقدامات جدی و بهره‌کشی از جایگاه معنوی و عمومی است. /تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل تجاوز
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار