زمان دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات جزییات جدید برنامه خاموشی برق در زمستان ۱۴۰۵ جدول قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ حراج شمش طلا ۱۴ مهر ۱۴۰۵؛ شرایط خرید و مبلغ وجه‌الضمان اعلام شد همسان سازی حقوق بازنشستگان ۱۴۰۵ به کجا رسید؟ | آخرین جزئیات پرداخت قیمت دلار، یورو شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ / سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد فوری/ پرواز‌های ایران و عراق از فردا یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ برقرار است قیمت طلا شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ / مثقال طلا ۱۱۳ میلیونی شد جزییات افزایش ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی حقوق کارمندان در نیمه دوم سال جدول آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ نرخ اجاره مسکن استیجاری دهک ۱ تا ۶ | دهک‌های کم‌درآمد چقدر اجاره می‌دهند؟ تازه‌ترین خبر درباره اجرای فوق العاده خاص کارمندان با افزایش حقوق ۱۰ میلیونی آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | نرخ جدید انواع سکه پارسیان در بازار آخرین قیمت طلا امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | طلا از ۲۶ میلیون عبور کرد

تداوم کاهش نرخ طلا و ارز | آرامش به بازار باز خواهد گشت

تداوم کاهش نرخ طلا و ارز | آرامش به بازار باز خواهد گشت نوسانات اخیر بازار طلا و ارز ناشی از اتفاقات و هیجانات سیاسی بود و پس از حمله محدود رژیم صهیونیستی شاهد روند کاهشی نرخ هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 26
کد خبر: ۲۶۱۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، بهروز محبی‌نجم‌آبادی؛ عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند کاهشی قیمت طلا و ارز در کشور گفت: پس از اینکه پدافند هوایی کشور در رهگیری اهداف حمله رژیم صهیونیستی به ایران موفق عمل کرد، روند قیمتی طلا و ارز نیز کاهشی شد. گرچه نوسانات قیمت طلا و سکه در روز‌های اخیر بیش از هر مورد دیگری اثر جهش قیمت طلای جهانی بود، اما تشدید تنش‌ها و هیجانات سیاسی نیز در این بازار اثرگذار است.

وی افزود: قیمت طلا در یک سال گذشته در بازار جهانی ۳۸ درصد افزایش یافته و حال آنکه در چهار سال قبل از آن مجموعا رشد ۴۰ درصدی داشته است و با این حال نوسان نرخ ارز در بازار غیررسمی در یکسال گذشته فقط حدود ۲۰ درصد بوده است.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: امروز منطقه شاهد وضعیت امنیتی مهمی است و با وجود این اتفاقات متعدد توانسته‌ایم تا حد زیادی جلوی نوسانات قیمت ارز و طلا را در کشور بگیریم. در مواقعی که تنش‌ها تشدید می‌شود، بازار‌ها به طور موقتی نوسانات محدودی را تجربه کرده‌اند، اما در هر بار مدت کوتاهی پس از بازگشت آرامش به بازارها، شاهد روند کاهشی نرخ‌ها بودیم.

محبی‌نجم‌آبادی تاکید کرد: بانک مرکزی به تازگی از عرضه و تولید سکه با تاریخ تولید هر سال خبر داده و قرار است از امروز یک میلیون از انواع سکه در مرکز مبادله عرضه شود و همچنین روز‌های حراج سکه مرکز مبادله ایران هم به سه روز در هفته افزایش پیدا می‌کند که همین اتفاق تاثیر خوبی بر بازار طلا، سکه و ارز داشته و موجب تسریع در روند کاهشی قیمت‌ها شده است.

محبی‌نجم‌آبادی خاطرنشان کرد: آنچه که در این روز‌ها اهمیت داشت این بود که با وجود افزایش قیمت طلا و ارز در کشور، دیگر شاهد رفتار‌های احساسی و هیجانی در بازار‌ها نیستیم و با اقدامات بانک مرکزی شاهد کاهشی بیشتر قیمت طلا، سکه و ارز خواهیم بود.

وی افزود: در موارد قبلی که افزایش قیمت دلار در کشور اتفاق می‌افتاد و یا ما شاهد افزایش قیمت طلا در کشور بودیم، صف‌های طولانی برای خرید طلا و دلار شکل می‌گرفت، اما امروز دیگر شاهد این صف‌های طولانی و رفتار‌های احساسی و هیجانی که التهاب بازار را بیشتر می‌کند، نیستیم.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: این رفتار منطقی مردم نشان می‌دهد که امروز جامعه به آن درجه از اطمینان خاطر رسیده و می‌داند که این نوسانات قیمتی زودگذر و کوتاه مدت است و پس از چند روز آرامش به بازار باز خواهد گشت. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار