کارت بلیت "اقشار خاص" به چه افرادی تعلق می‌گیرد؟-راهبرد معاصر
آماده‌باش امدادگران هلال احمر در پی صدور هشدار نارنجی سازمان هواشناسی بازداشت شهردار چرام به اتهام جرایم مالی اعتراضات گسترده به آزمون استخدامی آموزش و پرورش؛ وزیر پاسخ معترضان را داد تعداد ماهواره‌های استارلینک در فضا به ۶۵۰۰ رسید خروج توده ۲۰ کیلویی از شکم زن مازندرانی + عکس انهدام باند مخوف فساد و اخاذی از زنان در خوزستان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از شنبه | کاهش نسبی دما در برخی مناطق معاون وزیر آموزش‌وپرورش: ۱۵ درصد دانش‌آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند آخرین وضعیت بازنگری در سهمیه‌های علوم پزشکی در کنکور سراسری صدور حکم اعدام برای پزشک کرمانی صحت دارد؟ + توضیحات دادستانی جزئیات رقم افزایش اضافه‌کار پرستاران و کادر درمان بیماری روان دومین بیماری شایع کشور | یک دلیل کمتر گفته شده از ریشه افسردگی‌ برف و باران شدید در راه ایران | هشدار هواشناسی برای این استان‌ها وزیر بهداشت: حقوق دستیاران پزشکی از اول مهر با فرمول جدید پرداخت می‌شود خبرهای مهم دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تغییرات کنکور سال آینده

کارت بلیت "اقشار خاص" به چه افرادی تعلق می‌گیرد؟

کارت بلیت‌های تخفیف‌دار اقشار خاص شهر تهران که شامل تخفیف‌هایی برای استفاده از حمل‌ونقل عمومی است، به چه افرادی تعلق می‌گیرد؟
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 29
کد خبر: ۲۶۱۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، کارت بلیت‌های تخفیف‌دار ویژه اقشار خاص شهر تهران از سال‌ها پیش با هدف تسهیل حمل‌ونقل برای گروه‌های خاص جامعه طراحی شده است. این کارت‌ها شامل تخفیف‌های ویژه‌ای هستند که هزینه‌های حمل‌ونقل عمومی را برای این افراد کاهش داده و آن‌ها را به استفاده بیشتر از حمل‌ونقل عمومی ترغیب می‌کند.

 

گروه‌های واجد شرایط شامل والدین، همسران و فرزندان معظم شهدا، جانبازان با درصد جانبازی 25 درصد و بالاتر، جانبازان اعصاب و روان و فرزندان تحت تکفل، سالمندان دارای کارت منزلت، دانش‌آموزان و دانشجویان، مددجویان کمیته امداد، افراد دارای معلولیت، بیماران خاص، و خبرنگارانی هستند که مجوز ورود به محدوده طرح ترافیک نداشته یا فاقد خودرو هستند و نام آن‌ها در فهرست تأییدشده قرار دارد. این افراد می‌توانند از کارت بلیت تخفیف‌دار اقشار خاص بهره‌مند شوند.

 

برای دریافت این کارت، ابتدا شهروندان باید به نزدیک‌ترین دفتر خدمات الکترونیک مراجعه کرده و مدارک لازم را برای احراز هویت و ثبت درخواست ارائه دهند.

 

اقشار خاصی که برای شارژ سالانه کارت بلیت خود به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه می‌کنند، پس از تأیید مدارک باید به نزدیک‌ترین ایستگاه مترو بروند و با تماس اولیه کارت بلیت خود با گیت، آن را شارژ کنند.

 

افرادی که به‌تازگی مشمول این کارت بلیت می‌شوند، می‌توانند کارت خود را از ایستگاه متروی صادقیه یا سایر ایستگاه‌های اعلام‌شده توسط شهرداری دریافت کنند. همچنین، امکان ارسال کارت بلیت به درب منزل از طریق پست با پرداخت هزینه پستی فراهم است.

 

میزان تخفیف این کارت‌ها به شرح زیر است: برای دانش‌آموزان و دانشجویان 50 درصد، افراد دارای معلولیت 100 درصد، سالمندان 90 درصد، مددجویان سازمان بهزیستی و کمیته امداد خمینی (ره) 50 درصد، جانبازان 25 درصد و بالاتر 100 درصد، خانواده شهدا 100 درصد، و جانبازان اعصاب و روان 100 درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.

 

اعتبار این کارت‌ها از تاریخ صدور یک‌ساله است و کارت‌هایی که دارای مبلغ شارژ هستند تنها یک بار در سال شارژ می‌شوند. طبق مصوبات کمیته بلیت شهر تهران، در حال حاضر امکان صدور المثنی برای این کارت‌ها وجود ندارد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار