سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

منصور بیجار استاندار سیستان و بلوچستان شد

سخنگوی دولت در حاشیه جلسه دولت در جمع خبرنگاران اعلام کرد: منصور بیجار در جلسه امروز هیئت دولت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان معرفی شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 30
کد خبر: ۲۶۱۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیأت دولت با حضور خبرنگاران در سخنانی کوتاه، گفت: منصور بیجار استاندار ۵۰ ساله اهل سنت برای به عنوان استاندار استان سیستان و بلوچستان انتخاب شد. برای اولین بار یک فرد بلوچ و اهل سنت استاندار این استان شده است.

 

مهاجرانی افزود: فردا چهلمین روز حادثه طبس است که همراه است با سفر تعدادی از اعضای هیئت دولت به طبس است تا با خانواده‌های جانباختگان دیدار داشته باشد.

 

وی ادامه داد: اقداماتی که دولت در خصوص حادثه معدن طبس انجام داده است که عرض کنم هرچند که هیچ چیزی جای عزیزان از دست رفته را پر نخواهد کرد.

 

مهاجرانی اظهار کرد: همه کارهای دولت برای کاستن آلام خانواده‌های حادثه دیده است و آنچه که انجام شده در حد وظایف بوده است و سعی شده از چیزی کوتاهی نشود.

 

سخنگوی دولت بیان کرد: همچنین باید تشکر ویژه از افراد نیکوکاری که در این مدت سعی کرده‌اند از حادثه دید خانواده حادثه دیدگان دلجویی کنند. آنان اعم از افراد حقیقی شامل هنرمندان و ورزشکاران و نیز موسساتی که در این ایام به طبس سر زدند و سعی کردند به نوعی از آنان دلجویی کنند و در جهت رفع مشکلات کمک کنند.

 

وی افزود: تغییرات دهک‌بندی درآمدی دریافت یارانه‌ها در هیئت دولت تصویب نشده است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار