نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

منصور بیجار استاندار سیستان و بلوچستان شد

سخنگوی دولت در حاشیه جلسه دولت در جمع خبرنگاران اعلام کرد: منصور بیجار در جلسه امروز هیئت دولت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان معرفی شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 30
کد خبر: ۲۶۱۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیأت دولت با حضور خبرنگاران در سخنانی کوتاه، گفت: منصور بیجار استاندار ۵۰ ساله اهل سنت برای به عنوان استاندار استان سیستان و بلوچستان انتخاب شد. برای اولین بار یک فرد بلوچ و اهل سنت استاندار این استان شده است.

 

مهاجرانی افزود: فردا چهلمین روز حادثه طبس است که همراه است با سفر تعدادی از اعضای هیئت دولت به طبس است تا با خانواده‌های جانباختگان دیدار داشته باشد.

 

وی ادامه داد: اقداماتی که دولت در خصوص حادثه معدن طبس انجام داده است که عرض کنم هرچند که هیچ چیزی جای عزیزان از دست رفته را پر نخواهد کرد.

 

مهاجرانی اظهار کرد: همه کارهای دولت برای کاستن آلام خانواده‌های حادثه دیده است و آنچه که انجام شده در حد وظایف بوده است و سعی شده از چیزی کوتاهی نشود.

 

سخنگوی دولت بیان کرد: همچنین باید تشکر ویژه از افراد نیکوکاری که در این مدت سعی کرده‌اند از حادثه دید خانواده حادثه دیدگان دلجویی کنند. آنان اعم از افراد حقیقی شامل هنرمندان و ورزشکاران و نیز موسساتی که در این ایام به طبس سر زدند و سعی کردند به نوعی از آنان دلجویی کنند و در جهت رفع مشکلات کمک کنند.

 

وی افزود: تغییرات دهک‌بندی درآمدی دریافت یارانه‌ها در هیئت دولت تصویب نشده است./ مهر

ارسال نظر