اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

بازداشت شهردار چرام به اتهام جرایم مالی

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چرام گفت: شهردار چرام به اتهام جرایم مالی دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 31
کد خبر: ۲۶۱۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سجاد آذریتون با اشاره به موضوع دستگیری شهردار این شهر افزود: با توجه به گزارشات متعدد و موثق از تخلفات مالی در شهرداری چرام پس از دستورات اولیه و تحقیقات مکفی و گردآوری دقیق ادله قانونی به اتهام اختلاس، تصرف غیر قانونی در اموال و وجوه، تبانی در معاملات، بازداشت شد. 

آذریتون بیان کرد: با وجود اینکه بنای دستگاه قضایی در شهرستان بر دستگیری از مدیران است و بار‌ها شده که پیش از گیر افتادن یک مدیر با توصیه‌های پیشگیرانه از وقوع جرم و گرفتاری مدیران جلوگیری بعمل آمده به مدیران و کارکنان اداری و نهاد‌های عمومی توصیه می‌شود به وعده حمایت اشخاص و جناح‌ها توجه نکرده و در انجام امور مالی خود تنها قانون را سرلوحه قرار دهند، در غیر اینصورت با برخورد قاطع دستگاه قضایی مواجه خواهند شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر