مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

جمعه پر ترافیک شمال؛ محدودیت‌های پایان هفته در جاده‌های شمال

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به پیش‌بینی جمعه‌ای پُرترافیکی دیگر در جاده‌های شمال، از یک طرفه شدن برخی محور‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 01
کد خبر: ۲۶۱۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ یدالله جهان‌تاب رئیس پلیس‌راه مازندران، اظهار کرد: در حال حاضر شاهد تردد عادی و روان خودرو در تمامی جاده‌های شمال هستیم و از لحاظ جوی نیز بارشی نداریم.

وی با اشاره به ادامه اجرای محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمال، افزود: از ساعت ۱۴ امروز جمعه از ابتدای آزادراه تهران_شمال اعمال محدودیت تردد به مقصد چالوس انجام می‌شود.

رئیس پلیس راه مازندران اضافه کرد: با تخلیه بار ترافیک از ساعت ۱۷ امروز جمعه از مرزن‌آباد به سمت تهران محدودیت یک‌طرفه از مسیر شمال به جنوب اعمال می‌شود.

جهان‌تاب با اعلام اینکه ممنوعیت تردد تریلی در محور هراز و تردد تمامی تریلی، کامیون و کامیونت در محور هراز کماکان تداوم دارد، یادآور شد: ممنوعیت تردد تمامی کامیون و کامیونت‌ها به‌جز حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی تا ساعت ۲۴ امروز نیز در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی یادآور شد: با توجه به پیش‌بینی ترافیک اعمال محدودیت یک‌طرفه در محور‌های هراز و کیاسر را در دستور کار خواهیم داشت که بر اساس شرایط ترافیکی و به‌صورت مقطعی خواهد بود.

رئیس‌پلیس راه مازندران گفت: مردم و مسافران در صورت اطلاع از آخرین وضعیت جاده‌ها و انسداد‌ها با شماره‌تلفن‌های ۲۱۸۲۴۴۲۲ و ۲۱۸۲۴۴۳۴ با پیش‌شماره ۰۱۱ تماس بگیرند. / فارس

کلمات کلیدی: ترافیک شمال
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار