پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران، از اجرای محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد شمال کشور همزمان با افزایش حجم سفر‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 22
کد خبر: ۳۰۶۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ هادی عبادی از اجرای محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد شمال کشور همزمان با افزایش حجم سفر‌ها خبر داد و اظهار کرد: در راستای ارتقای ایمنی کاربران جاده‌ای، پیشگیری از حوادث رانندگی و تسهیل عبور و مرور، محدودیت‌های مقطعی و قطعی از روز چهارشنبه ۲ اردیبهشت‌ماه تا پایان روز شنبه ۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ در محور‌های ارتباطی استان مازندران به ویژه چالوس، هراز و سوادکوه اجرا شد.

وی افزود: تردد کلیه موتورسیکلت‌ها از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ در محور‌های کرج–چالوس، هراز، و سوادکوه

(رفت و برگشت) ممنوع است. البته تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری بلامانع خواهد بود.

محدودیت‌های محور کرج–چالوس

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به محور کرج–چالوس تصریح کرد:تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در این محور کماکان ممنوع است. در روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و شنبه (۲، ۳ و ۵ اردیبهشت)، در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت‌های یک‌طرفه مقطعی بنا بر تشخیص مأموران پلیس اجرا خواهد شد.

وی به محدودیت قطعی روز جمعه ۴ اردیبهشت اشاره کرد و گفت: از ساعت ۱۱ تردد خودرو‌های به مقصد چالوس از آزادراه تهران–شمال محدود می‌شود و از ساعت ۱۲ ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز) به سمت چالوس به طور کامل مسدود خواهد شد.

وی ادامه داد: از ساعت ۱۴ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به صورت یک‌طرفه (شمال به جنوب) اجرا می‌شود و این محدودیت تا ساعت ۲۴ ادامه داشته و پس از آن مسیر پل زنگوله تا مرزن‌آباد دوطرفه خواهد شد.

وی تأکید کرد: در صورت کاهش حجم ترافیک، امکان اتمام زودتر اجرای طرح وجود دارد. تردد محلی در محدوده پل زنگوله برای ساکنان بلامانع است، اما در زمان اجرای محدودیت، خودرو‌هایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند اجازه تردد از میدان امیرکبیر به سمت چالوس را نخواهند داشت.

محدودیت‌های محور هراز

سرهنگ عبادی در ادامه گفت:تردد کلیه تریلر‌ها در محور هراز همچنان ممنوع است، تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها (به‌جز حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی) در زمان‌های زیر ممنوع خواهد بود: در صورت افزایش ترافیک در روز جمعه ۴ اردیبهشت، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان به صورت رفت و برگشت اعمال خواهد شد./ مهر

کلمات کلیدی: ترافیک شمال
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار