پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

محمدجواد لاریجانی: ایران تصمیم گرفته است که سلاح هسته‌ای نسازد و نمی‌سازد/ در صورت نیاز، فاصله کوتاهی تا ساخت آن داریم

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: سیاست نظام این است که تکنولوژی و دانش هسته‌ای را در جهت اهداف صلح‌آمیز و بدون نظامی‌گری پیش ببریم. توانمندی‌های ما به قدری است که خود بازدارنده بوده و نیازی به ورود به حوزه تولید سلاح اتمی احساس نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۲۶۲۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: سیاست نظام این است که تکنولوژی و دانش هسته‌ای را در جهت اهداف صلح‌آمیز و بدون نظامی‌گری پیش ببریم. توانمندی‌های ما به قدری است که خود بازدارنده بوده و نیازی به ورود به حوزه تولید سلاح اتمی احساس نشده است.

محمدجواد لاریجانی رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی دانشجو، درباره سیاست هسته‌ای ایران گفت: سیاست نظام ما این است که ما تکنولوژی هسته‌ای و دانش هسته‌ای را در جهت اهداف صلح‌آمیز و بدون نظامی‌گری در تمام مراحل پیش می‌بریم. توانمندی‌های ملی ما به قدری است که خود بازدارنده بوده و نیازی به ورود به حوزه تولید سلاح اتمی احساس نشده است.

وی با اشاره به وضعیت جهانی و تهدیدات هسته‌ای موجود گفت: من دنیا را پر از تهدیدات اتمی می‌بینم؛ بین روسیه، آمریکا، و ناتو تبادل تهدیدات هسته‌ای به طور روزانه وجود دارد. حتی در لحن رهبران صهیونیست نیز این تهدیدات مشاهده می‌شود. جنگ‌های وجودی، مانند جنگ‌هایی که برای بقا تلقی می‌شوند، معمولاً مستمسکی برای به کارگیری سلاح هسته‌ای هستند.

لاریجانی در ادامه تصریح کرد: آیا ما برای دفاع از خود نیاز به ورود به حوزه نظامی‌گری هسته‌ای داریم یا خیر؟ تا این لحظه، چنین نیازی توسط مسئولین ما احساس نشده است. البته توانمندی‌های علمی ما بسیار بالاست و اگر روزی نیاز به این حوزه باشد، فاصله‌ی ما با دستیابی به آن کوتاه خواهد بود. با این حال، ایران به عنوان یک کشور توانمند در دانش و تکنولوژی هسته‌ای تصمیم گرفته است که سلاح هسته‌ای نسازد و نمی‌سازد. این تصمیم نتیجه سیاست ماست و نه ترس از تهدیدات دیگران. / دانشجو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار