نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی

دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و، چون سون هی وزیر خارجه کره شمالی که به مسکو سفر کرده، با یکدیگر دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۲۶۲۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری اینترفاکس به نقل از سخنگوی کاخ کرملین گزارش داد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و چوی سون هی وزیر خارجه کره شمالی با یکدیگر دیدار کردند.

خبرگزاری تاس هم گزارش داد که وزیر خارجه کره شمالی سلام کیم جونگ اون رئیس این کشور را به پوتین ابلاغ کرده است.

وزیر خارجه کره شمالی از روز ۳۰ اکتبر به مسکو سفر کرده و روز جمعه نیز با سرگئی لاوروف همتای روسی خود گفتگو‌هایی را انجام داده است.

وزرای خارجه روسیه و کره شمالی خاطرنشان کردند که روابط بین مسکو و پیونگ یانگ در چند سال گذشته به سطح بی سابقه‌ای رسیده است. چوی سون هی همچنین اطمینان داد که پیونگ یانگ آماده ارائه حمایت و کمک به روسیه در مناقشه اوکراین است.

او گفت: از همان آغاز عملیات ویژه نظامی، رئیس کره شمالی دستور داد که ما باید پیوسته و قدرتمندانه از ارتش و مردم روسیه حمایت کرده و به آنها کمک کنیم.

در جریان سفر وزیر خارجه کره شمالی به مسکو، تعهد قاطع طرفین به "تحقق کامل مفاد معاهده مشارکت راهبردی جامع" تایید شد.

سفر چوی سون هی در حالی انجام می‌شود که کره جنوبی و متحدان غربی‌اش مدعی چندین هزار نیروی کره شمالی در روسیه برای جنگ علیه اوکراین هستند. / تسنیم

کلمات کلیدی: پوتین کره شمالی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار