محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

استفاده از سوخت مازوت برای تمام نیروگاه‌ها ممنوع شد

استفاده از سوخت مازوت برای تمام نیروگاه‌ها ممنوع شد معاون اجرایی رئیس جمهور اعلام کرد که استفاده از سوخت مازوت برای تمام نیروگاه‌ها ممنوع شد و این ممنوعیت در سه نیروگاه، مصوبه هیات دولت است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 06
کد خبر: ۲۶۲۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجعفر قائم‌پناه روز چهارشنبه در حاشیه «کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا» به خبرنگاران گفت: سالهاست که با معضل وارونگی هوا مواجه هستیم که عامل ناترازی در تامین برق است.

وی افزود: امروز با توجه به مشکلی که در کلانشهر اراک اتفاق افتاده است و سالانه ۱۶ میلیون تن مازوت برای تولید برق در این کلانشهر مصرف می‌شود، مشکلاتی برای زندگی و حیات مردم این استان و دیگر استان‌ها به خصوص استان‌های تهران و البرز ایجاد شده است.

قائم‌پناه افزود: رئیس جمهور دستور داد که برای تامین سلامت مردم استفاده از مازوت در نیروگاه‌ها ممنوع شود.

به گفته معاون اجرایی رئیس جمهور، این اتفاق ممکن است منجر به کاهش برق در شبکه توزیع و خاموشی شود، اما چاره‌ای نداریم، زیرا نمی‌توانیم شاهد مرگ مردم بر اثر آلودگی باشیم. از مردم می‌خواهیم در مصرف برق صرفه‌جویی و در جهت سلامت دیگران در مدیریت برق دولت را همراهی کنند.

وی بر کاهش مصرف برق در سال آینده اشاره کرد و گفت: امیدواریم در مدیریت برق بتوانیم زمستان امسال را با کمترین خاموشی سپری کنیم. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار