پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

استاندار تهران: تا ۲ هفته آینده طرح تشدید انتقال اتباع با جدیت اجرا می‌شود

استاندار تهران عنوان کرد: یکی از اولویت‌های وزارت کشور ساماندهی اتباع بیگانه است و تکالیفی نیز در استان تهران داریم، به لحاظ فرهنگی و دینی پذیرای مهاجران بوده ایم، اما نکته‌ای که امروز دغدغه حاکمیت است، اتباع بیگانه غیرمجاز می‌باشد. تا دو هفته آینده طرح تشدید انتقال اتباع از استان تهران با جدیت دنبال و اجرا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 06
کد خبر: ۲۶۲۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد صادق معتمدیان استاندار تهران در برنامه صف اول اظهار کرد: سرانه آب تجدید پذیر در جهان ۴۹۰۰ مترمکعب، در کشور ۱۴۲۶ متر مکعب و در استان تهران ۱۷۵ مترمکعب است و این آمار به دلیل بارگزاری های نامتوازن است. در چهارمین سال خشکسالی هستیم و تا کنون ۲۳ میلیمتر بارندگی داشتیم و بارش ها پایین تر از حد نرمال است‌.

وی با بیان اینکه وضعیت سدها خوب نیست و ۲۲ درصد سدها پر هستند، افزود: ذخایر سفره های زیرمینی هم در سنوات گذشته برداشت های بی رویه ای داشته اند که نیازمند مدیریت است.

استاندار تهران گفت: طبق برنامه های وزارت نیرو، انتقال آب از شرق استان انجام می گیرد و ۱۶۵ میلیون مترمکعب با تامین منابع از طریق دولت و مجلس برای شرق استان تهران تامین می شود. در غرب تهران هم ۱۶۰ کیلومتر آب به غرب استان تهران انتقال داده شود.

معتمدیان عنوان کرد: یکی از اولویت های وزارت کشور ساماندهی اتباع بیگانه است و تکالیفی نیز در استان تهران داریم، به لحاظ فرهنگی و دینی پذیرای مهاجران بوده ایم اما نکته ای که امروز دغدغه حاکمیت است، اتباع بیگانه غیرمجاز می باشد. تا دو هفته آینده طرح تشدید انتقال اتباع از استان تهران با جدیدت دنبال و اجرا می شود.

وی با تاکید بر اینکه در اطلس اشتغال و اسکان مشخص می شود که اتباع در چه مکان هایی می توانند اسکان و اشتغال داشته باشند، افزود: یکی از مشکلات استان تهران بارگزاری هایی است که امکان توسعه را سلب کرده، به دلیل قانون شعاع ۱۲۰ کیلومتری یکی از موانع می باشد، ۴۷ شهرک صنفی با ۲۰ هزار واحد در تهران مستقر هستند که نیاز به ساماندهی دارند که در دستور کار است که به شهرک های صنعتی خصوصی تبدیل شوند تا بتوانیم انها را تجهیز و به روزرسانی کنیم.

استاندار تهران با بیان اینکه سیاست در توسعه اقتصادی استان تهران بر اساس بهره وری است، اظهار کرد: مشکلات استان تهران حتما راهکار خواهد داشت و با کمک بخش خصوصی و مردم حل خواهد شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار