موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

سخنگوی نیرو‌های مسلح: تهدید‌های زیادی پیش رو داریم

سخنگوی نیرو‌های مسلح گفت: کاری که ناوگروه ۸۶ انجام داد یک خط‌شکنی بود؛ این دستاورد بزرگ سبب ایجاد و تولید باور شد و ما را از مرحله شعارزدگی دور کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 08
کد خبر: ۲۶۲۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرتیپ پاسدار ابوالفضل شکارچی در همایش علمی جنگ شناختی و اقتدار نیروی دریایی در دانشگاه علوم دریایی نوشهر با بیان اینکه برای مقابله با انواع هجمه‌های دشمنان در شرایط کنونی ضروری است اقتدار جمهوری اسلامی بر پایه جنگ شناختی بنا شود، اظهار داشت: با تحقق این راهبرد مهم به طور قطع تحریم‌های ظالمانه دشمنان خنثی می‌شود و حتی در حوزه سلبی و ایجابی می‌توان بدون جنگ سخت بر دشمن پیروز شد.

وی با بیان اینکه در زمان حاضر با جنگ تمام عیار شناختی مواجه هستیم و تهدید‌های زیادی پیش رو داریم که نباید فرصت‌ها را برای خنثی کردن این تهدید‌ها از دست داد، افزود: کشور ما اکنون به جهاد تبیین نیاز دارد، چرا که با تهاجم عظیم دشمن مواجه است؛ جنگ شناختی در همه عرصه‌ها تأثیر دارد و دشمن می‌تواند در این نوع جنگ کاه را کوه یا برعکس جلوه دهد.

سردار شکارچی با بیان اینکه جنگ شناختی تهدید اساسی برای بشریت است و امروز دشمنان در این راستا اندیشکده‌هایی را ایجاد کردند، ادامه داد: رژیم از هم گسیخته و فروپاشیده صهیونیستی با جنگ شناختی به افکار عمومی مسلط و سرپا معرفی شده و در نقطه مقابل حزب‌الله و حماس مقتدر را فروپاشیده معرفی می‌کنند.

وی با بیان اینکه ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی در دوران تحریم انحصار استبداد را در دریا‌ها شکست، تصریح کرد: این اقدام بزرگ و کم‌نظیر نیازمند جهاد تبیین است تا بیشتر معرفی شود و اگر این اقدام بزرگ به درستی تبیین نشود به کشور و انقلاب اسلامی ظلم کرده‌ایم.

معاون فرهنگی و تبلیغات و دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان این‌که پیوند قدرت سخت با قدرت نرم منجر به دستاورد‌های بزرگ خواهد شد، گفت: کاری که ناوگروه ۸۶ انجام داد یک خط‌شکنی بود؛ این دستاورد بزرگ سبب ایجاد و تولید باور شد و ما را از مرحله شعارزدگی دور کرد.

امیردریادار دوم شفقت فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر نیز گفت: دشمن برای مقابله با نظام اسلامی از جنگ ترکیبی استفاده می‌کند و شروع این جنگ، جنگ شناختی است. نظام سلطه زمانی به جنگ سخت، تهدید و تحریم روی می‌آورد و حالا هر آنچه در توان دارد انجام می‌دهد تا به نظام ما ضربه وارد کند.

فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) افزود: دشمن از مبارزه رو در رو با نظامی که به درختی تنومند تبدیل شده است مستأصل شده و برای مقابله از جنگ ترکیبی استفاده می‌کند و شروع این جنگ، جنگ شناختی است.

وی تصریح کرد: ابزار جنگ شناختی جنگ رسانه‌ای است که می‌تواند اذهان ملت ایران، به‌ویژه جوانان را تسخیر کند؛ وظیفه ما مسئولان این است که با جهاد تبیین جلوی آنرا بگیریم.

امیردریادار دوم شفقت رودسری با بیان اینکه جهاد تبیین یعنی ناوگروه مقتدری که افتخارات زیادی دارد، خاطرنشان کرد: ناوگروه ۸۶ مشت محکمی بر دهان کسانی زد که می‌گفتند نیروی دریایی ایران نمی‌تواند حتی ۹۵۰۰ مایل را طی کند، اما همین جوانان ۶۵ هزار مایل را بدون وابستگی خارجی طی می‌کنند.

اولین همایش جنگ شناختی با موضوع «جنگ شناختی و اقتدار دریایی جمهوری اسلامی»، با حضور امیر سرتیپ محمد حسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش، سردار سرتیپ پاسدار ابوالفضل شکارچی معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیرو‌های مسلح و حجت الاسلام حسین صنعت پور رئیس عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش در دانشگاه دریایی حضرت امام خمینی (ره) در نوشهر برگزار شد.

بنابر این گزارش، در این همایش ۱۳۶ مقاله علمی و پژوهشی به مرحله داوری راه پیدا کرده است که ۴۶ مقاله توسط داوران گواهی پذیرش گرفت، ۱۲ مقاله به بخش ارائه پنل‌ها و چهار مقاله به بخش نهایی راه پیدا کردند / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر