قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

وزیر کشور: روند انسداد مرز‌ها شدت بیشتری گرفته / چند میلیون اتباع خارجی از همه بخش‌های یارانه‌ای استفاده می‌کنند

وزیر کشور: روند انسداد مرز‌ها شدت بیشتری گرفته / چند میلیون اتباع خارجی از همه بخش‌های یارانه‌ای استفاده می‌کنند مؤمنی خاطرنشان کرد: در طرح ساماندهی اتباع اولویت اول طرد اتباع غیرمجاز است و طبیعی است که هر کشوری در این خصوص قوانین و مقرارت خود را دارد و با توجه به اینکه هیچ کمک بین المللی صورت نمی‌گیرد و در حد صفر است چند میلیون اتباع خارجی از همه بخش‌های یارانه‌ای استفاده می‌کنند به همین علت طرد اتباع غیرمجاز در اولویت اول اجرای طرح است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 08
کد خبر: ۲۶۲۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسکندر مومن دقایقی پیش در بدو ورود به استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به روند انتخاب استانداران اظهار داشت: تقریباً ۲۰ استاندار تعیین شدند و برخی نیز یا ابقا می‌شوند و یا به صورت چرخشی در جای دیگر به کار گرفته خواهند شد و تا دو هفته آینده کار تغییر استانداران به پایان می‌رسد و به عبارتی کابینه دوم دولت کار خود را یکپارچه آغاز خواهد کرد.

 وزیر کشور گفت: امروز برای معرفی استاندار جدید که بومی همین استان هستند در استان مرکزی حضور پیدا کردیم.

وزیر کشور در پاسخ به سئوالی درباره موضوع ساماندهی اتباع خارجی تصریح کرد: این طرح مراحل مختلفی دارد که بخشی کنترل مرزهاست و در هفته گذشته طی بازدیدی که از مرز‌های شرقی کشور داشتیم، روند انسداد مرز‌ها شدت بیشتری گرفته و امیدواریم در بازه زمانی مناسبی به اتمام برسد.

مؤمنی خاطرنشان کرد: در طرح ساماندهی اتباع اولویت اول طرد اتباع غیرمجاز است و طبیعی است که هر کشوری در این خصوص قوانین و مقرارت خود را دارد و با توجه به اینکه هیچ کمک بین المللی صورت نمی‌گیرد و در حد صفر است چند میلیون اتباع خارجی از همه بخش‌های یارانه‌ای استفاده می‌کنند به همین علت طرد اتباع غیرمجاز در اولویت اول اجرای طرح است.

مومنی عنوان کرد: استان مرکزی یک استان صنعتی است و نقش تعیین کننده‌ای در موضوع تولیدات صنعتی در کشور دارد و جایگاه مهمی در اقتصاد کشور دارد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار