وزارت نیرو: سطح تراز دریای خزر از سال ۱۴۰۰ یک متر کاهش یافته است/ این روند به طور فزاینده ادامه دارد وزیر کار: استخدامی‌های بی‌ضابطه، پتروشیمی‌ها را دچار مشکل کرده است وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ دیگر قطعی برق نداریم قیمت طلا آبشده نقدی، امروز ۴ بهمن ۱۴۰۳ افزایش ۱۰ برابری توقیف خودرو‌های شوتی در پایتخت قیمت دلار مبادله‌ای امروز ۴ بهمن ۱۴۰۳ آبفا: سد‌های تهران فقط ۹ درصد پرشدگی دارند بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد

۸۰ تا ۳۰۰ هزار تومان قیمت جدید گوجه فرنگی در بازار

درحالی محصولات صادراتی گوجه ایران برگشت می‌خورد که قیمت هر کیلوگرم از این محصول در بازار ۸۰ هزار تومان را نیز به خود دیده است و هرکیلوگرم گوجه زیتونی در میدان مرکزی میوه و تره بار و به نرخ عمده ۳۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 12
کد خبر: ۲۶۲۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت گوجه فرنگی در روز‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته است به طوری که هر کیلوگرم از این محصول در خرده فروشی‌های شهر تهران بر اساس مشاهدات میدانی ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

این محصول حتی در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران که نرخ گذاری مصوب در آن انجام می‌شود نیز با قیمت بالایی به فروش می‌رسد به طوری نرخ هر کیلوگرم گوجه در این میادین ۳۲ هزار تومان است، اما با این وجود این محصول در بیشتر اوقات در میادین وجود ندارد.

نرخ عمده فروشی گوجه فرنگی در میدان مرکزی میوه و تره بار تهران نیز نرخ‌های عجیبی به خود دیده است به طوری که هر کیلوگرم گوجه فرنگی بوته‌رس ۲۵ تا ۴۰ هزار تومان، گوجه فرنگی گلخانه‌ای ۴۰ تا ۸۰ هزار تومان و گوجه فرنگی زیتونی ۱۰۰ هزار تومان تا ۳۱۰ هزار تومان قیمت خورده است.

فروش گوجه فرنگی ضرر است!

یکی از فروشندگان میوه میادین میوه و تره بار که در حال عرضه این محصول است همزمان با ریختن گوجه روی استند می‌گوید که همه‌اش ضرر است و ما را مجبور به فروش گوجه کرده است؛ بنابراین گزارش هرساله در این ایام سال و با نزدیک شدن به فصل سرد سال قیمت گوجه افزایش می‌یابد در این شرایط تقاضا در بازار‌های صادراتی نیز افزایش می‌یابد که با افزایش صادرات شتاب افزایش قیمت در بازار داخلی نیز بیشتر می‌شود.

برگشت خوردن گوجه فرنگی از عراق

بنابراین گزارش در روز‌های گذشته فیلمی از باقی ماندن تعدادی کامیون حامل گوجه در مرز عراق منتشر شده بود که طبق اعلام روابط عمومی گمرک ایران؛ ۱۰۰ دستگاه کامیون حامل گوجه از مرز پرویزخان عبور و وارد خاک عراق شد، اما ۷ کامیون گوجه به دلیل عدم رعایت قرنطینه نباتی توسط عراق به ایران برگشت خورد.

در حالی که بازار داخلی با کمبود گوجه مواجه است عراق بخشی از گوجه ایرانی را به دلیل عدم تایید شرایط قرنطینه‌ای برگشت می‌زند و این محصولات پشت مرز‌ها باقی می‌ماند که نیازمند دقت نظر بیشتری را در صادرات آن می‌طلبد. / تسنیم

۸۰ تا ۳۰۰ هزار تومان قیمت جدید گوجه فرنگی در بازار

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار