آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

بمباران گسترده لبنان از سوی رژیم صهیونیستی

ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه توحش علیه مردم لبنان، زیرساخت‌های این کشور را آماج حملات خود قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 13
کد خبر: ۲۶۲۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر. ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر مناطق مختلف لبنان را آماج توحش خود قرار داد.

 

بر این اساس، منطقه شوف طی حمله صهیونیست‌ها شاهد خسارات شدید بود. وزارت بهداشت لبنان می‌گوید تاکنون اجساد ۱۵ شهید از جمله ۸ زن از زیر آوارهای ناشی از این بمباران خارج شده است. این حمله صهیونیست‌ها ۱۲ مجروح نیز برجای گذاشت. احتمال افزایش شمار شهدای این حمله وجود دارد.

 

همچنین صهیونیست‌ها اقدام به هدف قرار دادن منطقه صور و مناطق مجاور آن در جنوب لبنان کردند. وزارت بهداشت لبنان می‌گوید این حمله یک شهید و ۲۴ زخمی برجای گذاشته است.

 

دره بقاع در شرق لبنان از دیگر مناطقی بود که هدف توحش صهیونیست‌ها طی امروز قرار گرفت.

 

ضاحیه جنوبی بیروت که به طور سنتی حزب الله و طرفدارانش در آنجا مستقر هستند طی امروز دستکم ۱۲ بار توسط جنگنده‌های صهیونیست بمباران شد.

 

رژیم صهیونیستی پس از ناکامی در عملیات زمینی در جنوب لبنان اکنون این منطقه را به طور گسترده با واحد توپخانه و حملات جنگنده‌ها هدف قرار می‌دهد.

 

وزارت بهداشت لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: طی توحش رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف لبنان دستکم ۳۲ غیرنظامی شامل ۴ کودک به شهادت رسیده و ۵۱ تن مجروح شده‌اند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی با توحش خود به شدت در تلاش برای خنثی سازی حملات حزب الله است. منابع صهیونیست می‌گویند تنها در ۱۲ روز نخست ماه نوامبر (ماه میلادی جاری) حزب الله ۶۰ پهپاد انتحاری را به عمق اراضی اشغالی شلیک کرده است که رهگیری آنها برای صهیونیست‌ها بسیار دشوار است.
کد خبر / مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار