کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

لاوروف: پیروزی ترامپ رویکرد آمریکا در قبال جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد

لاوروف: پیروزی ترامپ رویکرد آمریکا در قبال جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد وزیر امور خارجه روسیه عنوان کرد پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، منجر به تغییر نگرش آمریکا در قبال جنگ اوکراین نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 14
کد خبر: ۲۶۳۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در اظهاراتی عنوان کرد، پیروزی دونالد ترامپ در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا منجر به تغییر نگرش واشنگتن در قبال جنگ اوکراین نخواهد شد.

به گزارش راشاتودی، لاوروف در مصاحبه با یکی از شبکه‌های خبری روسیه عنوان کرد: آمریکا می‌خواهد همه چیز را تحت کنترل خود در بیاورد. رویکرد اساسی واشنگتن به مسائل مربوط به اوکراین و همچنین مسائل مربوط به اروپا تغییر نخواهد کرد، زیرا واشنگتن همیشه به دنبال کنترل چیز‌هایی است که در قلمروی ناتو اتفاق می‌افتد و مربوط به این سازمان است.

لاوروف همچنین عنوان کرد اضافه بر این، ارتباطات میان ناتو و اتحادیه اروپا روز به روز از منظر سیاسی و نظامی ضعیف‌تر و مبهم‌تر می‌شوند. اینکه آن‌ها چگونه اعمال کنترل خواهند کرد مساله‌ای است که به طور کامل مشخص نیست. با این حال، گزینه‌های مختلفی وجود دارند که می‌توان در مورد آنها صحبت کرد. وی همچنین بیان کرد: من شک ندارم آنها می‌خواهند همه چیز را تحت کنترل خود نگه دارند.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز با انتشار بیانیه‌ای عنوان کرد هیچ‌گونه آمادگی برای گفتگوی تلفنی میان ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا وجود ندارد.

ترامپ در دوران رقابت‌های ریاست‌جمهوری‌اش بار‌ها متعهد شد که در صورت پیروزی در انتخابات پیش از مراسم تحلیف به جنگ اوکراین پایان دهد. با این حال او هیچ گونه توضیحی در مورد جزئیات طرح صلح خود برای توقف جنگ در اوکراین ارائه نکرده است.

پوتین شرط اصلی روسیه برای پایان دادن به جنگ در اوکراین را خروج نیرو‌های اوکراینی از دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا و انصراف اوکراین از تلاش برای پیوستن به ناتو و همچنین لغو تمامی تحریم‌های غرب علیه روسیه دانسته است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار