سرلشکر سلامی: دشمنی ما با آمریکا ماهیتی است/ مقابله امروز ما با آمریکا ادامه دفاع مقدس است مهاجرانی: بخشی از حقابه هیرمند در حال انتقال است/ دستور پزشکیان برای پرداخت کالابرگ به هفت دهک تماس عارف با استاندار بوشهر در پی آتش سوزی مهیب بندر دیر /تاکید بر تسریع در امدادرسانی و بررسی فوری ابعاد حادثه وزیر دفاع: موشکی با سر جنگی دو تُن آزمایش کردیم رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس: مراقب باشید در فهم انقلابی‌گری دچار خطا نشوید / انقلابی‌گری فقط سروصدا کردن نیست/ مجلس باید نشانه اراده ملی باشد سخنگوی دولت: مایل هستیم تا مذاکرات به لغو تحریم‌ها و اعتراف به صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای ما بینجامد افشای اسناد همکاری گروه‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل خرابکاری در یکی از مجتمع‌های تجاری بجنورد + جزئیات حکم اعدام مجاهد کورکور اجرا شد / پایان ۲۵ سال شرارت + فیلم بیانیه نمایندگان مجلس علیه زیاده‌خواهی‌های ایالات متحده آمریکا اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات انتقال اسناد رژیم صهیونیستی پزشکیان: اراده ملت مانع از تحقق اهداف تحریم‌کنندگان خواهد شد سخنگوی قوه قضاییه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند / اتهامات مالی است حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد + توضیحات قوه قضاییه جهانگیر: هدف دشمن در ماجرای قتل "الهه حسین نژاد" ایجاد حس ناامنی بود / اقدامات قضایی درباره پرونده‌های ابربدهکاران بانکی

پیام فرمانده کل ارتش درباره زمان و نحوه پاسخ به اسرائیل

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: زمان و نحوه پاسخ به رژیم صهیونیستی را ما تعیین می‌کنیم و زمانی را که لازم باشد در آن هیچ تعللی نخواهیم کرد و قطعا پاسخ ما کوبنده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 14
کد خبر: ۲۶۳۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی در دیدار با خانواده شهید سرگرد سجاد منصوری از شهدای مدافع آسمان نیروی پدافند هوایی ارتش، ضمن اهدای نشان فداکاری به این خانواده شهید گفت: همه انسان‌ها دارای عمر مشخصی هستند الان در غزه جنین در رحم، نوزاد، نوجوان و پیر به شهادت می‌رسند و یا در ایام کرونا نفرات زیادی در سنین مختلف فوت نمودند که نحوه پایان عمر مهم است. به قول شهید سلیمانی؛ «تا کسی شهید نباشد شهید نمی‌شود» شهید شما که با نان حلال، شیر پاک و در خانواده‎ای مسلمان و مومن تربیت شده، جان خود را برای دفاع از کشور با خدا معامله کرده و بهشت و جاودانگی را خریده است.

وی اظهار داشت: خیلی‌ها پس از مرگ فراموش می‌شوند، اما شهدا همیشه زنده‌اند و نزد خداوند روزی می‌خورند و در روز قیامت شفیع همه به ویژه خانواده خود خواهند بود؛ لحظه شهادت آنچنان لذت بخش است که شهدا آرزو می‌کنند هزاران بار این لذت را بچشند که ما از درک آن عاجزیم. در هر خانواده ممکن است شهیدی در جمع بستگان باشند ولی این ۴ شهید مدافع آسمان برجسته‌اند چرا که در مقابل بدترین انسان روی زمین و همانند شمر و یزید (نتانیاهو و بایدن) به شهادت رسیدند که افتخار بزرگیست و جای تبریک دارد. امیدوارم با جوانان شهید کربلا محشور شوند؛ خوش به حال شهدا که به لقاءالله پیوستند از خداوند می‌خواهیم به برکت خون آنها، آرامش به همسر، پدر و مادر شهدا عنایت فرماید و پرچم این کشور و انقلاب به برکت شهدا همچنان بالاست.

وی تاکید کرد: زمان و نحوه پاسخ به رژیم صهیونیستی را ما تعیین می‌کنیم و زمانی را که لازم باشد در آن هیچ تعللی نخواهیم کرد و قطعاً پاسخ ما کوبنده خواهد بود.

فرمانده کل ارتش خاطر نشان کرد: در کشور ما علاوه بر نظامیان، همه مردم نیز بسیجی و آماده دفاع از انقلاب، ناموس و کشور در مقابل دشمنان قسم خورده انقلاب هستند. تا جوانانی مثل فرزندان شما در این کشور حضور دارند دشمنان به ویژه رژیم صهیونیستی و اهداف خود نخواهند رسید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار