فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد

اعتراف صهیونیست‌ها به شکست تل‌آویو در آغاز جنگ غزه

روزنامه‌ معاریو اعتراف کرد رژیم صهیونیستی ۹ ماه پس از جنگی که از ابتدا در آن شکست خورده بود، در باتلاق غزه گیر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ روزنامه صهیونیستی معاریو امروز دوشنبه تاکید کرد این رژیم در جنگی بی پایان است که اقتصاد آن و نیرو‌های ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی را متلاشی و هر روز دستیابی به پیروزی را تضعیف می‌کند.

 

براساس گزارش سما الاخباریه، پس از ۹ ماه جنگ در غزه، معاریو نوشت: اسرائیل در اولین ساعات وقوع نبرد طوفان الاقصی از ساعت ۶:۲۸ صبح روز ۷ اکتبر شکست خورد. اسرائیل در تلاش بود تا از ضربه نجات پیدا کند و در جنگ پیروز شود اما جنگ کنونی در نوار غزه در تضاد با دکترین امنیتی اسرائیل است.

 

این روزنامه همچنین دوره‌های زمانی بین اکتبر ۲۰۲۳ و اکتبر ۱۹۷۳ را مقایسه و اعلام کرد که شکست تل‌آویو در سال گذشته در مواجهه با مقاومت در نوار غزه شدیدتر از جنگ اکتبر در حدود ۵ دهه پیش بود. در ادامه گزارش معاریو آمده است: انتظار می‌رفت اسرائیل که در جنگی ناگهانی با قوی‌ترین ارتش‌های منطقه درگیر شود و فقط مراقب تحرکات حماس باشد.

 

معاریو پرسید: اما چگونه به وضعیتی رسیدیم که در آن حماس توانست ارتش قدرتمند، بزرگ و تکنولوژیک را برای چند ساعت شکست و سرویس اطلاعاتی اسرائیل را فریب دهد؟. بررسی‌های انجام شده توسط ارتش و شین بت که به هرزی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش ارائه شد، حاکی از وجود کاستی ها است.

 

این روزنامه صهیونیستی توضیح داد که سطوح نظامی و سیاسی این رژیم در برابر حماس در کوری کامل بودند، در حالی که دکترینی که در جنوب دنبال می‌شد، اشتباه بود.

 

معاریو افزود: سیاسی‌سازی وارد ارتش و نهاد‌های امنیتی و نظامی شد و بر روند تصمیم‌گیری و گام‌های امنیتی تأثیر گذاشت، در همین حال بود که ارتش با بی نظمی و بیگانگی روبرو شده و نتوانست حماس و مقاومت را مهار کند.

 

آنچه معاریو در پایان این مقاله گفت، تایید می‌کند رژیم صهونیستی ۹ ماه پس از جنگ هنوز در جهنم است و در اعماق باتلاق غزه گیر کرده است/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر