اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد صدای آمریکا متوقف شد حمله توپخانه‌ای و پهپادی قسد به مواضع ارتش جولانی تحریم جدید آمریکا علیه ایران ریزش داربست در کلیسای اتیوپی؛ ۳۶ کشته و ۲۰۰ زخمی تاکنون اوربان: یک اشتباه کوچک می‌تواند به وقوع جنگ جهانی سوم بیانجامد استقبال بغداد از طرح ترامپ درباره غزه اینترنت افغانستان پس از ۴۸ ساعت وصل شد

گروسی: این دیدار بخش مهمی از سفر من به تهران بود + جزئیات

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، دیدار با دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری کشورمان را بخش مهمی از سفر خود به تهران توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 14
کد خبر: ۲۶۳۰۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رافائل گروسی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: ملاقات با دکتر پزشکیان بخش مهمی از سفر من به ایران بود.

وی افزود: در این ملاقات فرصت شد تا با بالاترین سطح از دولت جدید ایران دیدار کنم و نظرات ایشان را بشنوم. همچنین رویکرد و تلاش‌هایم را برای پیشرفت در یکی از چالش‌برانگیزترین مسائل در دستورکار حوزه بین‌الملل توضیح دهم.

دیدار با رئیس جمهوری ایران، سومین ملاقات مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سفر به ایران بود. دکتر پزشکیان در این ملاقات بیان داشت: آنچه جمهوری اسلامی ایران در فناوری هسته‌ای به دنبال آن است دقیقا مطابق چارچوب‌ها و مجوز‌های قانونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.

رئیس جمهوری با تبیین فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای و موضع ثابت و اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ممنوعیت ساخت سلاح اتمی گفت: همانگونه که بار‌ها اعلام کرده‌ایم بر اساس فتوای صریح رهبر معظم انقلاب اسلامی، به هیچ وجه به دنبال ساخت سلاح اتمی نبوده و نخواهیم بود و کسی هم اجازه عدول از سیاست ایشان را نخواهد داشت.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیشب (چهارشنبه) وارد تهران شد و مورد استقبال بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی قرار گرفت. وی تاکنون با وزیر امور خارجه و رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان دیدار کرده است.

گروسی طبق برنامه اعلام شده فردا از تاسیسات نطنز و فردو بازدید و سپس تهران را به مقصد وین ترک خواهد کرد. / ایرنا

کلمات کلیدی: گروسی پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار