عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

چه «روغن‌هایی» برای پخت غذا بهتر هستند؟

متخصص طب سنتی گفت: روغن‌های زیتون، کنجد و کره طبیعی بهترین روغن‌ها برای پخت مواد غذایی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 29
کد خبر: ۲۶۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نعمت الله مسعودی، متخصص طب سنتی درباره اینکه «چه نوع روغن‌هایی از نظر ارزش غذایی در اولویت مصرف»، قرار دارد، اظهار داشت: ما زندگی ماشینی و کم‌تحرکی داریم و روغن‌ها جزو غذاهایی هستند که سنگین محسوب می‌شوند و به گوارش فشار می‌آورد.

 

وی ادامه داد: حکما حتی گفته‌اند روغن‌های دنبه نیز اگر زیاد مصرف شود باعث مرگ ناگهانی می‌شود؛ به ویژه اینکه اگر در سنین بالا مصرف شود؛ آن هم به دلیل اینکه گوارش در این سنین ضعیف است و نباید در مصرف آن زیاده‌روی شود.

 

این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: نسبت به روغن‌های موجود، بهترین روغن در وهله اول روغن زیتون است که البته باید طبیعی باشد؛ چرا که مزاج گرم داشته و هضم آن آسان‌تر است و برای بسیاری از مزاج‌ها قابل استفاده بوده و ضددیابت است. این روغن قوت گوارش را بیشتر کرده و معمولاً رسوب‌زدایی می‌کند.

 

مسعودی افزود: بعد از روغن زیتون، مصرف کره طبیعی که از دوغ و ماست گرفته می‌شود، در رتبه بعدی قرار داشته و روغن کنجد نیز از جمله روغن‌هایی است که برای استفاده، بهتر است.

 

منبع: فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار