تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

دیدار لاریجانی با میقاتی و نبیه بری در بیروت

علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب در سفر به بیروت با نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان و نبیه بری رئیس پارلمان این کشور دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 15
کد خبر: ۲۶۳۱۲۴

 به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب امروز جمعه در رأس هیئتی با نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان دیدار و گفتگو کرد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، در این دیدار محمدرضا شیبانی نماینده ویژه وزیر امور خارجه در منطقه غرب آسیا و نقولا نحاس مشاور میقاتی و بطرس عساکر و زیاد میقاتی نیز حضور داشتند.

گزارش‌ها حاکی است که علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب در فرودگاه بین المللی بیروت مورد استقبال علی المقداد، نماینده حزب الله و خلیل حمدان نماینده نبیه بری نخست وزیر لبنان قرار گرفت.

علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب در سفر به لبنان همچنین به عین التینة رفت و طی آن با نبیه بری رئیس پارلمان لبنان دیدار و گفتگو کرد.

وی در دیدار با نبیه بری بر ایستادگی در کنار دولت، ارتش و مقاومت لبنان در مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

قرار است علی لاریجانی در این سفر با مقامات ارشد لبنانی و تعدادی از نمایندگان، روسای احزاب و شخصیت‌های برجسته سیاسی این کشور دیدار و گفتگو کند.

لاریجانی پیش از این در سفر به سوریه با بشار اسد رئیس جمهور این کشور دیدار و گفتگو کرده بود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر