روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

سردار سلامی: پاسداران ثابت کردند که اسلام در برابر کفر تسلیم نیست

سردار سلامی در آئین تودیع و معارفه فرمانده جدید دانشگاه افسری امام حسین(ع) گفت: پاسداران در دفاع مقدس صحنه نبرد را پر کردند و شرافتمندانه توانستند ثابت کنند که اسلام در برابر کفر تسلیم نیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آئین تودیع و معارفه فرمانده جدید دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام که صبح امروز برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: سپاه بار عظیمی را برعهده دارد و بخش عظیمی از تاریخ اسلام در عصر کنونی با اراده بلند و باورهای مردان سپاه در حال تکمیل و شکل یافتن است.

 

وی با بیان اینکه بخش عظیمی از راه طی شده است گفت: اسلام از دل تاریک تاریخ طلوع کرده و بخش‌هایی از سیاره زمین را نورانی و روشن کرده و جدال سختی میان مسلمانان و کفار پس از انقلاب اسلامی اتفاق افتاده است و ما یک دیگر را چشم در چشم در صحنه‌های سهمگینی ملاقات کرده و به فضل الهی از آن توطئه‌ها از تجزیه طلبی تا دفاع مقدس که امپراطوری‌ها می‌خواستند ملت ایران را از هویت خود جدا کرده و دوباره بر آن مسلط شوند، با دست خالی پیروز و سربلند شدیم.

 

فرمانده کل سپاه با اشاره به نقش سپاه در دفاع مقدس گفت: پاسداران در دفاع مقدس صحنه نبرد را پر کردند و شرافتمندانه توانستند ثابت کنند که اسلام در برابر کفر تسلیم نیست.

 

سرلشکر سلامی گفت: جنگ بعد از دفاع مقدس تمام نشد و عرصه‌های آن تغییر کرد و وارد عرصه‌های دیگر شد. امام خمینی (ره) توانستند نبرد را به دیگر سرزمین‌های تحت تسلط استکبار بکشند و به مرور این قدرت تکامل یافته و دست پاسداران هم پر شد.

 

وی با اشاره به تشییع با شکوه سپهبد شهید قاسم سلیمانی گفت: تشییع باشکوه شهید سلیمانی گسترش عشق به سپاه را نشان داد و حرکت عظیم سپاه را نشان داد و هنوز این اراده قوی است که بی‌اعتنا به بمب و موشک به دشمن هجوم آورده و در برابر او کم نمی‌آورند.

 

سرلشکر سلامی با اشاره به مقاومت مردم غزه گفت: زنان و کودکان غزه بیش از همه به اسلام معتقدند و ایمان را در عمل نشان می‌دهند و سپاه به چنین انسان‌هایی وفادار، تابع، عابد و دلداده خدا و اندیشمند نیازمند است، این چنین انسان‌هایی در صحنه‌های نبرد تاریخی می‌توانند سرنوشت اسلام را مشخص کنند و این دانشگاه مهد تربیت این چنین افرادی است.

 

فرمانده کل سپاه تربیت پاسداران را مهمترین وظیفه دانست و گفت: بر همین اساس ما بهترین فرماندهان خود را در این دانشگاه منصوب کردیم؛ این فرماندهان لحظه‌ای از تلاش و تربیت پاسداران باز نمی‌ایستادند و شما نتیجه این کار عظیم را دیدید که امروز این دانشگاه برترین در سطح منطقه است.

 

سرلشکر سلامی ضمن تشکر از سردار نعمان غلامی گفت: سردار غلامی در هر جایی بودند منشأ خیر و برکت و تحول بودند، سردار کرمی هم به همین شکل است و شجاعانه و حکیمانه و درست در مسئولیت‌های محوله عمل کردند، به شکلی که همه از عملکرد او راضی هستند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده