مهاجرانی: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای با سه کشور اروپایی در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد قالیباف ۳ قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد بیانیه سپاه: نسخه تشکیل دو کشور فلسطینی و اسرائیلی توطئه‌ای شیطانی است طحان نظیف: نظام به مشارکت مردم در حکمرانی باور دارد / واکنش سخنگوی شورای نگهبان به برگزاری رفراندوم بازگشت دوباره طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی» به مجلس پزشکیان عازم پاکستان شد سرلشکر موسوی: برنامه آمادگی نیرو‌های مسلح در سه بازه زمانی پیش می‌رود پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از مردم فلسطین استواریم پزشکیان: «تعطیلی» پاک کردن صورت مسئله است و چاره مشکل کم‌آبی نیست طحان نظیف: لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی به مجلس بازگشت قالیباف در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد / باید جلوی «نازی‌های قرن بیست و یکم» را بگیریم ۷ مأموریت پزشکیان برای تحول در نظام بودجه‌ریزی کشور پورجمشیدیان: امسال به زائران اربعین ارز کامل تعلق می‌گیرد/به اتباع غیرمجاز خدمات نمی‌دهیم دولت با تعطیلی یک هفته‌ای و چهارشنبه‌های تهران موافقت نکرد آغاز جلسه علنی مجلس/ ادامه بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در دستور

پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد: حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخص‌های اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در جلسه امروز - یکشنبه - هیئت دولت، با تاکید بر ضرورت حفظ محیط زیست و با بیان اینکه منابع طبیعی به هیچ عنوان نباید آسیب ببیند، اظهار کرد: حفظ منابع طبیعی جزو خط قرمز‌های ماست و مقامات دولت و استانداران در هر حالتی باید از حریم منابع طبیعی دفاع کنند. جنگل و فضای سبز جای کارخانه‌سازی نیست و اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها و فضا‌های سبز کارخانه‌سازی شود.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد: حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخص‌های اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.

پزشکیان با اشاره به انتخاب استانداران جدید اردبیل و گلستان در جلسه امروز هیئت دولت، بر ضرورت مردم‌داری استانداران و مقامات حکومت تاکید و تصریح کرد: ضمن آرزوی موفقیت برای استانداران جدید به آنها توصیه می‌کنم که در همه تصمیمات و اقدامات خود صلاح و منافع مردم را لحاظ کنند. هدف ما از تصدی این مسئولیت‌ها، خدمت به مردم و کسب رضایت آنهاست، لذا باید به گونه‌ای رفتار کنیم که مردم از اقدامات، اخلاق و گفتار ما رضایت داشته باشند.

پزشکیان با اشاره به موقعیت مرزی استان‌های اردبیل و گلستان، بر لزوم تسهیل در تبادلات و نیز رونق بخشیدن به بازارچه‌های مرزی تاکید کرد و گفت: این دو استان ظرفیت‌های زیادی برای توسعه اقتصادی دارند و لازم است به توسعه تجارت مرزی در استان‌های مرزی توجه ویژه شود.

در جلسه امروز هیئت دولت آقایان مسعود امامی و علی‌اصغر طهماسبی با معرفی وزیر کشور و رای اعتماد هیئت وزیران به ترتیب به عنوان استانداران اردبیل و گلستان منصوب شدند و رئیس جمهور در پایان جلسه ضمن قدردانی از استانداران قبلی، برای استانداران جدید آرزوی موفقیت کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار