سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

اسطوره تنیس جهان به خط پایان رسید

اسطوره تنیس اسپانیا قصد دارد بعد از حضور در دیویس‌کاپ مالاگا برای همیشه از دنیای تنیس خداحافظی کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رافائل نادال که در طول دوران ۲۰ سال حضورش در رقابت‌ها و رویداد‌های مختلف ۲۲ قهرمانی گرند اسلم را در کارنامه خود ثبت کرده است، قصد دارد تا بعد از پایان رقابت‌های دیویس‌کاپ برای همیشه از دنیای قهرمانی کنار برود.

این تنیسور اسپانیایی در حال حاضر سرگرم تمرینات مستمر و منظمی است تا خود را برای آخرین حضورش در دنیای تنیس حرفه‌ای آماده کند. هرچند او در مصاحبه‌ای اعلام کرده است که اگر به مرز آمادگی کامل نرسد، این احتمال وجود دارد که از حضور در تیم ملی اسپانیا کناره‌گیری کند. او گفته که «اولویت تیم اسپانیاست و همه باید به فکر تیم باشیم و مهم نیست.»

نادال که در المپیک پاریس حضور یافته بود، بعد از شکست برابر نواک جووکویچ، رقیب سنتی‌اش، از دور مسابقات کنار رفت و در بخش دونفره نیز همراه با کارلوس آلکاراز برابر تیم دونفره آمریکا شکست خورد و از صعود به نیمه‌نهایی بخش دونفره این بازی‌ها بازماند.

او همچنین یکی از ۶ تنیسور برتر جهان بود که به دعوت مقامات عربستانی راهی ریاض شد تا در کنار جوکوویچ، آلکاراز، یانیک سینر، دنیل مدودف و هولگر رونه در مسابقه‌ای تحت عنوان جام ۶ پادشاه حضور یابد؛ جامی که با قهرمانی سینر به پایان رسید تا او جایزه ۶ میلیون دلاری این مسابقات که به صورت نمایشی (بدون درج امتیاز در رنکینگ‌ها) برگزار شد را از آن خود کند.

اسپانیا در دیویس‌کاپ روز سه‌شنبه- ۲۹ آبان- باید به مصاف هلند برود و در صورت پیروزی، در نیمه نهایی مقابل کانادا یا آلمان قرار خواهد گرفت. این دیدار روز جمعه برگزار می‌شود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار